Πότε λιώνουν οι γυναίκες μπροστά στον μπαμπά του παιδιού τους

Μπαμπάδες για φίλημα!

Πότε λιώνουν οι γυναίκες μπροστά στον μπαμπά του παιδιού τους

Αχ αυτοί οι μπαμπάδες... γίνονται «βούτυρο» όταν πρόκειται να κάνουν κάτι για τη γυναίκα που κυοφορεί ή που έχει φέρει στον κόσμο το παιδί τους.

Κάποιες φορές μάλιστα γίνονται τόσο τρυφεροί που πράγματα που λένε κάνουν τις γυναίκες τους να λιώνουν για εκείνους.

Οι Lionel Pailles (πατέρας δύο παιδιών) και Benoit Le Goedec (πατέρας 5 παιδιών) αποκαλύπτουν στο βιβλίο τους «Πρωτάρης Μπαμπάς» (από τις εκδόσεις Διόπτρα) όλα όσα κάνουν τις γυναίκες να τρελαίνονται με όσα κάνουν για εκείνες.

Πότε λιώνουν οι γυναίκες μπροστά στον μπαμπά του παιδιού τους; Δείτε παρακάτω:

patrotita mpampas 2

Όταν δίνει κάποιες μπερδεμένες, ψευτοϊατρικές εξηγήσεις, μόνο και μόνο για αν δείξει ότι διάβασε την αρχή ενός κεφαλαίου για τον ρόλο του αμνιακού υγρού ή για την αυτονομία.

Όταν καταβροχθίζει την ίδια ποσότητα παγωτού σοκολάτα με τη σύντροφό του, ώστε να μη βασανίζεται μόνη της από τις τύψεις.

Όταν αντικαθιστά με μια ελαφριά, δροσερή κολόνια το βαρύ, γήινο και πικάντικο άρωμά του, επειδή ξέρει ότι της προκαλεί ναυτία.

Όταν αναλαμβάνει με αυθόρμητη προθυμία τα μωρουδιακά ψώνια, με τους καταλόγους των προϊόντων στο χέρι, και ρωτάει την πωλήτρια: «Πού βρίσκονται οι υπνόσακοι, παρακαλώ;».

Όταν συγκινείται μπροστά στα μικροσκοπικά μωρουδιακά φορμάκια.

Όταν υπερασπίζεται με ζέση το δικαίωμα των εγκύων να εξυπηρετούνται πρώτες στο ταμείο του σουπερμάρκετ.

Όταν λέει: «Όχι, δεν έχεις παχύνει, μόνο η κοιλιά σου έχει φουσκώσει» ή «Φυσικά μπορεί να πάρεις κι άλλη κρέμα σοκολάτα - δεν έχεις φάει σχεδόν τίποτα!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved