Μπαμπάς φωτογραφίζει τα δίδυμα παιδιά του όπως δε φαντάζεστε

Φωτογράφος και μπαμπάς δύο παιδιών αποδεικνεύει ότι με φαντασία και όρεξη μπορούμε να δημιουργήσουμε τα πιο απίθανα πράγματα.

Μπαμπάς φωτογραφίζει τα δίδυμα παιδιά του όπως δε φαντάζεστε

Ο ερχομός ενός μωρού φέρνει πολλές αλλαγές στην καθημερινότητα ενός γονιού, πόσο μάλλον ο ερχομός δύο παιδιών. Ο Guy Vainer είναι ένας φωτογράφος και μπαμπάς δυο δίδυμων αγοριών και μέσα από την τέχνη του προσπαθεί να διακωμωδήσει το νέο του ρόλο και να δημιουργήσει όμορφες αναμνήσεις στα παιδιά του.

Όπως δήλωσε και ο ίδιος στο boredpanda.com, θέλει οι γιοι του να βλέπουν τη ζωή σαν μία περιπέτεια και πάντα να σκέφτονται τα εναλλακτικά σενάρια. Αυτό ακριβώς προσπαθεί να τους περάσει μέσα από τις φωτογραφίσεις που κάνουν μαζί. Ο μπαμπάς φωτογραφίζει τους μικρούς Yanay και Barak κι έπειτα, με τη βοήθεια του Photoshop, δημιουργει τις πιο απίθανες εικόνες με ευφάνταστα σκηνικά και πρωταγωνιστές τους δύο μπόμπιρες.

Tο συγκεκριμένο project, ξεκίνησε από μία μόνο φωτογραφία, αλλά πλέον έχει πάρει το δρόμο του και έχει γίνει κάτι πραγματικά μοναδικό. Τις φωτογραφίες με τους γιους του, ανεβάζει ο ίδιος ο καλλιτέχνης στο Instagram, σε ένα account που έχει δημιουργήσει αποκλειστικά για τα παιδιά του:

«Είμαστε ο Yanay και ο Barak. Ο μπαμπάς μας μα τραβάει όλες αυτές τις φωτογραφίες. Μεγαλώνουμε στην τρέλα της ζωής»

Δείτε κάποιες από αυτές στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @vainer_twins

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved