Έξι σκέψεις που θα κάνεις στη σχολική γιορτή του παιδιού σου!

Μετά από έναν Μαραθώνιο σχολικών γιορτών, σίγουρα θα σκεφτείς τα εξής!

Πατούλια Kατερίνα
Έξι σκέψεις που θα κάνεις στη σχολική γιορτή του παιδιού σου!

Η προηγούμενη εβδομάδα, σε βρήκε, με βρήκε, μας βρήκε να τρέχουμε από σχολική γιορτή, σε γιορτή ρυθμικής, γυμναστικές επιδείξεις κι αν έχεις και περισσότερα παιδιά, κάνε τον παραπάνω λογαριασμό, διπλό και τριπλό.

Τι θα σου μείνει από τις γιορτές αυτές; Μπόλικες φωτογραφίες, δεκάδες βιντεάκια και η ελπίδα πως τα παιδιά σου θα θυμούνται κάποια μέρα έστω και αμυδρά κάτι από τις γιορτές αυτές.

Τι θα σκεφτείς;

1. Το παιδί μου είναι το πιο έξυπνο στον κόσμο: Γιατί και να χορεύει ξέρει τέλεια (ναι αυτά τα δύο βήματα) και το ποίημά του το είπε φανταστικά (παρ’ ότι το κατάλαβες μόνο εσύ στην εντέλειά του) και πόσο μαμά κουκουβάγια θα μπορούσες να είσαι παραπάνω.

2. Τώρα θα έπρεπε να κλαίω; Υπάρχουν δεκάδες αναρτήσεις από φίλες μαμάδες που μιλούν για το δάκρυ κορόμηλο που έριξαν στην σχολική γιορτή των παιδιών τους. Ε, δεν είμαστε όλες ίδιες. Βλέποντας τα παιδιά στην σχολική τους γιορτή, δεν θα στο κρύψω, δάκρυ δεν κύλησε. Είχα όμως το πιο πλατύ χαμόγελο, αυτό που σου φέρνει η πλήρης ευτυχία και το φούσκωμα του παγωνιού, από περηφάνεια!

3. Καλά τα καταφέραμε! Εμείς οι δύο που ξεκινήσαμε μαζί κι από τις πάνες και τους ατελείωτους θηλασμούς φτάσαμε να σε καμαρώνω στη σχολική γιορτή του παιδικού, του νηπιαγωγείου, του δημοτικού και πάει λέγοντας.

Κι εμείς οι δύο (εσύ κι ο μπαμπάς) τα καταφέραμε εξ’ ίσου καλά, κι επιβιώσαμε και φτάσαμε και στη γιορτή αυτή και σε όσες θα ακολουθήσουν. Ειδικά σε αυτή, που όλα τα φανάρια ήταν κόκκινα, όλα τα θέματα στο γραφείο ήταν άλυτα, όλα ήταν εναντίον σου για να μην καμαρώσεις το βλαστάρι σου.


https://www.instagram.com/p/By5xRQcIkp_/

4. Πώς μεγαλώνουν τόσο γρήγορα τα παιδιά; Αλήθεια τώρα! Πριν από ένα λεπτό μόλις βγήκαμε από το μαιευτήριο και τα πατουσάκια σου δεν ξεπερνούσαν την μισή μου παλάμη. Πριν δύο λεπτά προσπαθούσα να σε κάνω να θηλάσεις και τώρα μου λες θέλω να είμαι η πιο καλή μαμά στη γιορτή; Ο χρόνος τρέχει παιδιά, ας το πάρουμε απόφαση (να εδώ, σου φεύγει κι ένα δάκρυ).

5. Πόσες φωτογραφίες τράβηξα; Αποθηκεύτηκαν; Το βίντεο βγήκε θολό, θα φαίνεται η στιγμή που λέει το ποίημα; Μα κοίτα μωρέ τι καλά κουνάει τα χεράκια στο «Ντρούγκου ντρούγκου ντρου, τα βραχιόλια μας βροντούν». Τι καλή που είναι η δασκάλα μας! Μας;;;; Θεέ μου γίνομαι η μαμά μου. Γιατί δεν πήρα ζακέτα (έχει 30 βαθμούς) θα κρυώσει το παιδί.

6. Πολλές οι γιορτές παιδιά και μαζεμένες. Γιορτή παιδικού, γιορτή νηπίου, γιορτή ρυθμικής, γιορτή baby swimming, γιορτή γυμναστικών δεξιοτήτων, γιορτή από δω, γιορτή από κει, φεστιβάλ, πάμε παιδιά να δούμε το Toy Story 4 να χαλαρώσουμε!


https://www.instagram.com/p/ByWzmy4ozM8/

Νόμος: Ό,τι έχεις κοροιδέψει πιο πολύ σε μαμάδες προτού γίνεις μαμά, θα το λουστείς!

Ενημερωθείτε στο Newsbomb.gr για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved