Ο James Bond μπήκε στο club των γονιών και βίωσε τα άγχη που έχουμε όλοι μας

Είδα τον νέο Bond και η ταύτιση μαζί του είναι μεγάλη.

Πατούλια Kατερίνα
Ο James Bond μπήκε στο club των γονιών και βίωσε τα άγχη που έχουμε όλοι μας

Πριν τρία χρόνια, ο 53χρονος σήμερα Daniel Craig και η αγαπημένη του Rachel Weisz απέκτησαν μία κορούλα, το πρώτο τους παιδί μαζί. Το διάστημα εκείνο, μια φωτογραφία του Daniel Craig να κρατάει σε μάρσιπο τη μικρή, είχε γίνει viral στο Twitter, ειδικά εξαιτίας ενός σχολίου.

Την εικόνα του Bond, κατά κόσμον Daniel Craig με τον μάρσιπο περιγέλασε και έκραξε τότε ο γνωστός βρετανός παρουσιαστής Piers Morgan, ο οποίος αμφισβήτησε τον ανδρισμό του Craig αλλά και του ρόλου του 007 που τον καθιέρωσε.

Οι άντρες μπαμπάδες σε όλον τον πλανήτη, έσπευσαν τότε να στηρίξουν τον Craig που είχε επιτέλους δείξει την πιο γλυκιά εικόνα του ever.

Eπιστροφή στο τώρα: Μην προχωρήσεις αν δεν έχεις δει την ταινία του νέο Bond

Μετά από αναβολή πολλών μηνών, το κύκνειο άσμα του Daniel Craig ως πράκτορας 007 επιτέλους βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ο θρυλικός James Bond επέστρεψε στη μεγάλη οθόνη και η πλοκή της ταινίας επιβεβαίωσε τα spoilers.

Ο Bond έγινε μπαμπάς.

Κάπως έτσι μαγικά, ο γόης με την καρδιά πέτρα πράκτορας, απέκτησε μια κόρη, την πεντάχρονη Mathilde. Χωρίς να μπούμε σε λεπτομέρειες για το πώς και το γιατί, είναι φυσικά παρήγορο να βλέπεις, ακόμα και στο σινεμά, πώς ένας σκληρός και άκαμπτος πράκτορας μυστικών υπηρεσιών, μπορεί να γίνει πούπουλο για τα (πράσινα) μάτια της κόρης του.

Στη μία ώρα γνωριμίας του James με την 5χρονη κόρη του, ο πράκτορας βιώνει όσα κάθε γονιός βιώνει καθημερινά.

Την ευλογία του να σε κοιτούν με λατρεία δύο μικρά μάτια.

notime

Το δράμα του να πρέπει να οδηγείς ήρεμος στον πιο δύσκολο δρόμο με τις πιο δύσκολες συνθήκες (όπου κατάσκοποι που θέλουν να σε σκοτώσουν, βάλε μια βαριά καταιγίδα) με ένα νήπιο στο πίσω κάθισμα.

Την ταλαιπωρία της ψυχής σου κάθε φορά που το μωρό σου κινδυνεύει να πέσει ή να χτυπήσει.

Την περηφάνεια του ότι το παιδί σου έχει κληρονομήσει κάποιο από τα χαρακτηριστικά σου και το καμάρι που νιώθεις όταν κάποιος στο επιβεβαιώνει.

Τον πανικό που μπορεί να πάθει ένας γονιός όταν χάσει το παιδί του. Εσύ το χάνεις στο εμπορικό κέντρο, ο Bond σε ένα νησί που δημιουργούνται βιολογικά όπλα.

Tη μεγαλύτερη θυσία που μπορείς να κάνεις αρκεί να εξασφαλίσεις την ασφάλεια του παιδιού σου.

Το πόσο πολύ μπαίνει σε δεύτερη μοίρα κάθε δυσκολία και κάθε τοξικότητα στη δουλειά, όταν το μυαλό σου έχει να σκεφτεί πρώτο ένα μωρό, το μωρό σου.

Περιμένω τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σου στο a.Patoulia@queen.dpg.gr και στο Instagram https://www.instagram.com/katiepatoulia/

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved