Μαμά δείχνει πώς είναι η κοιλιά της 16, 5 μήνες μετά τη γέννα και στέλνει το δικό της μήνυμα (pics)

Πώς αισθάνεται η μαμά με το σώμα της;

Μαμά δείχνει πώς είναι η κοιλιά της 16, 5 μήνες μετά τη γέννα και στέλνει το δικό της μήνυμα (pics)

Η Maria Jorstad είναι από τη Νορβηγία και ζει στην Κοπεγχάγη με τον σύζυγό της και τα τέσσερα παιδιά τους.

Άρχισε να γίνεται δημοφιλής στα social media όταν ξεκίνησε να δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram triplets_of_copenhagen φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη αλλά και από την καθημερινότητά της με τα τέσσερα παιδιά!

Αυτό που κέρδισε τους διαδικτυακούς φίλους της είναι ότι δεν προσπαθεί να ωραιοποιήσει την κατάσταση ούτε όμως και να την παρουσιάσει τραγική.

Απεναντίας, φροντίζει να δείχνει πολλές και διαφορετικές στιγμές όχι μόνο της οικογένειάς της αλλά και δικές της, πιο προσωπικές, που αφορούν για παράδειγμα το σώμα της και τις αλλαγές που έχουν επιφέρει οι γέννες.

Σε ένα λοιπόν από τα post της αναφέρθηκε στην κοιλιά της και πώς νοιώθει βλέπονας τη γεμάτη ζάρες.

« Αυτό είναι το σώμα μου, 63 εβδομάδες μετά τη γέννηση των τρίδυμων.

Μπαίνω και πάλι σε όλα τα παλιά μου ρούχα και χρησιμοποιώ λαστέξ μόνο όταν φοράω στενά μπλουζάκια και φορέματα ή χαμηλά παντελόνια. Το δέρμα όμως στην κοιλιά μου συχνά προεξέχει και βγαίνει έξω από το παντελόνι… Ουπς!

Δεν έχω ακόμα συνηθίσει να βλέπω την κοιλιά μου στον καθρέφτη - δεν μοιάζει να είναι κομμάτι του σώματός μου. Και συχνά πιάνω τον εαυτό μου να βάζει το χέρι στην κοιλιά μου για να την κρύψω όταν είναι μπροστά ο σύζυγός μου, κάτι που δεν έκανα ποτέ πριν…

Γενικά δεν με απασχολεί άλλη ώρα, εκτός από τις στιγμές που αισθάνομαι άβολα, κυρίως τα βράδια. Έχω διαγνωστεί με Diastasis recti, και μπορώ να αισθανθώ ότι κάτι δεν πάει καλά μέσα στην κοιλιά μου.

Προς το παρόν είμαι ενθουσιασμένη για το επόμενο ραντεβού μου στο νοσοκομείο για να μάθω περισσότερα για το ενδεχόμενο μιας χειρουργικής επέμβασης.

Εν τω μεταξύ η …ρυτιδιασμένη κοιλιά μου δεν παύει να είναι μια καλή υπενθύμιση του μεγάλου έργου που έκανε το σώμα μου κουβαλώντας τα τρία μωρά μου μέχρι τη στιγμή της γέννησή τους και αυτό δεν το ξεχνώ».

Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε μερικές μόνο από τις φωτοργαφίες που έχει δημοσιεύσει η Maria Jorstad στο Instagram:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved