Τι είναι αυτό που λείπει από τις περισσότερες μαμάδες; Η Stephanie έχει την απάντηση! (pics)

Το αποδεικνύουν οι έρευνες.

Μία Μαμά
Τι είναι αυτό που λείπει από τις περισσότερες μαμάδες; Η Stephanie έχει την απάντηση! (pics)

«Πριν από μερικές μέρες έκανα δημοσκόπηση στο Instagram μου ζητώντας από τις μαμάδες να μοιραστούν τι θα επιθυμούσατε για δώρο την Ημέρας της Μητέρας. Θέλετε να μάθετε ποια ήταν η πιο κοινή απάντηση;

Ύπνο!», λέει η Stephanie.

Σύμφωνα με μελέτη οι μαμάδες κοιμούνται λιγότερο από τους μπαμπάδες!

Η έρευνα καταμέτρησε 6.000 ενήλικες για να ανακαλύψει πώς οι συνήθειες ύπνου και ύπνου ποικίλουν, ανάλογα με το φύλο και τα παιδιά στο σπίτι. Σε αντίθεση με τους άνδρες, ο ύπνος των γυναικών επηρεάζεται όταν υπάρχουν παιδιά στο σπίτι. Η μελέτη διαπίστωσε ότι μόνο το 48% των γυναικών με παιδιά κοιμούνται τουλάχιστον 7 ώρες τη νύχτα, σε σύγκριση με 62% των γυναικών που δεν έχουν παιδιά. Επιπλέον, οι πιθανότητες μιας γυναίκας να μην κοιμάται αρκετά αυξήθηκαν κατά 50 τοις εκατό με κάθε επιπλέον παιδί. Όσο για τους μπαμπάδες, η μελέτη δείχνει ότι οι άντρες δεν παρατηρούν σημαντική μετατόπιση στις συνήθειες ύπνου όταν έχουν παιδιά.

Σύμφωνα με τον Independent μια άλλη μελέτη, που διεξήχθη από τους ερευνητές του Πανεπιστημίου του Warwick, κατά τη διάρκεια των τριών πρώτων μηνών του παιδιού, οι μητέρες κοιμήθηκαν κατά μέσο όρο μία ώρα λιγότερο από ό, τι πριν, ενώ οι μπαμπάδες είχαν μια μέση μείωση της διάρκειας του ύπνου περίπου 15 λεπτά μετά παιδιά.

Οι παραπάνω επίσημες έρευνες έρχονται λοιπόν να επιβεβαιώσουν εκείνη της Stephanie με τον πιο «επίσημο» τρόπο.

Δείτε τη μαμά Stephanie να προσπαθεί να κοιμηθεί στις φωτογραφίες της gallery. Σας θυμίζει κάποια;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved