Μια μαμά μας μιλάει για το πώς αντιμετώπισε την απώλεια της μητέρας της (pics)

H Steph πριν από έναν χρόνο «έχασε» τη μαμά της….

Μία Μαμά
Μια μαμά μας μιλάει για το πώς αντιμετώπισε την απώλεια της μητέρας της (pics)

«Πριν από ένα χρόνο έχασα τη μαμά μου. Πριν από ένα χρόνο σήμερα ξεκίνησα μια νέα ζωή, μια νέα φυσιολογική ζωή, χωρίς τη γυναίκα που με έφερε σε αυτόν τον κόσμο και με αγάπησε άνευ όρων.

Η Brin, τις τελευταίες ημέρες, προσπαθεί να περπατήσει μόνη της. Θα σκοντάψει και θα πέσει στο έδαφος και σαν να ακούω ακόμα τη μαμά μου να λέει, «κάθε μέρα τώρα, οποιαδήποτε μέρα». Ένα χρόνο αργότερα η Brin θα τρέχει με ταχύτητα και απλώς εύχομαι να μπορούσα να πάρω τηλέφωνο τη μητέρα μου για να της το πω…

Όταν χάνουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα δημιουργείται μια τρύπα στο στήθος μας τόσο μεγάλη που δεν ξέρουμε αν ποτέ θα είμαστε ξανά οι ίδιοι. Δεν πιστεύω ότι θα είμαστε. Οι απώλειές μας μας αλλάζουν για πάντα, αλλά με την πάροδο του χρόνου αρχίζουμε να βλέπουμε ξανά την ομορφιά του κόσμου. Πλέον, αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο για να σταματήσουμε και να μυρίσουμε τα λουλούδια, να απολαύσουμε το γέλιο ενός παιδιού και όχι μόνο να ζήσουμε τη στιγμή, αλλά να αισθανθούμε τη στιγμή.

Σε όποια ή όποιον βιώνει αυτή τη στιγμή μια απώλεια θέλω να πω πώς θα πρέπει να ξέρετε ότι θα γελάσετε και πάλι, θα αγαπήσετε και πάλι, και θα αρχίσετε να βλέπετε ξανά την ομορφιά της ζωής...»

Δείτε στην gallery φωτογραφίες της Steph με την αγαπημένη της μητέρα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved