Θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα και μοιράζεται μαζί μας τις σκέψεις της (pics)

Η Emily Skender είναι 25 ετών και περιμένει το πρώτο της παιδί.

Μία Μαμά
Θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα και μοιράζεται μαζί μας τις σκέψεις της (pics)

Παντρεύτηκε τον έρωτα των γυμνασιακών της χρόνων, είναι γυμνάστρια και έχει έναν σκύλο, τον Maui. Σε λίγες ημέρες θα γίνει μαμά για πρώτη φορά.

«Ειλικρινά ποτέ δεν φανταζόμουν τον εαυτό μου ως μαμά αγοριού. Δεν ήταν ότι ήμουν ενάντια στην ιδέα, άλλα πάντα περιβαλλόμουν από κορίτσια σε ολόκληρη τη ζωή μου, έτσι ποτέ δεν το είχα σκεφτεί. Είμαι όμως ενθουσιασμένη στην ιδέα ότι θα έχω μια μίνι έκδοση του συζύγού μου! Ανυπομονώ να δω σε τι θα μοιάζει στον μπαμπά του. Η σκέψη της σχέσης μου με τον γιο μου κάνει την καρδιά μου να λιώνει.

Έτσι, ενώ δεν έχω απολύτως ιδέα τι σημαίνει και πώς είναι να μεγαλώνεις ένα μικρό αγόρι είμαι ενθουσιασμένη που θα μαθαίνω και θα βλέπω τη ζωή μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα.

Βρίσκομαι μόλις μια εβδομάδα μακριά από την ημερομηνία τοκετού - κανείς δεν πανικοβάλλεται! Είμαι επισήμως στο σημείο της εγκυμοσύνης όπου κάθε μέρα λαμβάνω μηνύματα και τηλεφωνήματα για το αν το μωρό έφτασε!

Είπα στο μωρό μου, τον John να κάνει γρήγορα και ότι είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι που θα τον συναντήσουμε, αλλά εξακολουθεί να φαίνεται πως νιώθει πολύ καλά εκεί που είναι. Εν τω μεταξύ κάνω πολλά μπάνια, παίρνω σύντομους υπνάκους. Όλη η οικογένεια είναι έτοιμη να συναντήσει αυτόν τον μικρό «μάγκα»!».

Δείτε στην gallery φωτογραφίες της Emily ενώ περιμένει τη μεγάλη μέρα!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved