Μαμά μας δείχνει τις φωτογραφίες από το πάρτι αποκάλυψης του φύλου του μωρού της (pics)

Τα πάρτι αποκάλυψης του φύλου του μωρού το τελευταίο διάστημα συνηθίζονται πολύ.

Μία Μαμά
Μαμά μας δείχνει τις φωτογραφίες από το πάρτι αποκάλυψης του φύλου του μωρού της (pics)

Άλλα είναι αστεία, άλλα συγκινητικά. Ένα νέο μωρό στην οικογένεια, όπως και να έχει είναι κάτι μοναδικό, αλλά να βλέπεις τις εκφράσεις και τα συναισθήματα των μελλοντικών γονιών, των μεγαλύτερων αδερφών, της οικογένειας και των φίλων, είναι κάτι που σε κάνει να μη μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω τους.

Έτσι και η Desiree Fortin, που πλέον είναι μαμά τριδύμων, θυμήθηκε εκείνη τη μοναδική μέρα μέσα από τις φωτογραφίες και μοιράζεται μαζί μας τις σκέψεις και τα συναισθήματά της.

«Η αποκάλυψη του φύλου των μωρών ήταν αναμφισβήτητα μία από τις πιο αγαπημένες μου μέρες. Καλέσαμε όλη την οικογένειά μας και τους είπαμε ότι είχαμε δίδυμα και στη συνέχεια, μαζί με την αποκάλυψη του φύλου, τους αποκαλύψαμε και κάτι ακόμα: Δεν περίμενα δίδυμα, αλλά τρίδυμα. Οι φωτογραφίες που κατέγραψαν τις αντιδράσεις των αδελφών μου ήταν τέλειες!

Ήταν μια τόσο ξεχωριστή και συναρπαστική στιγμή που μπορούσαμε να μοιραστούμε με όλους τους αγαπημένους μας που μας στήριζαν τόσο πολύ κατά τη διάρκεια της πορείας μας και της μάχης μας με την ΥΠΟ γονιμότητά.

Τι αξέχαστη μέρα!»

Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved