«Ε, σιγά… Τι κάνεις όλη μέρα;»: Μια μαμά δίνει απάντηση στο αιώνιο ερώτημα! (pics)

Η Stephanie είναι 28 χρονών, μητέρα τριών παιδιών και στέλνει το δικό της μήνυμα σε όλες τις μητέρες που δουλεύουν εκτός ή εντός του σπιτιού!

Μία Μαμά
«Ε, σιγά… Τι κάνεις όλη μέρα;»: Μια μαμά δίνει απάντηση στο αιώνιο ερώτημα! (pics)

Η Stephanie είναι παντρεμένη με τον παιδικό της έρωτα εδώ και 10 χρόνια. Έχουν τρία παιδιά, είναι μαμά Blogger και τα χόμπι της περιλαμβάνουν, εκτός από την αλλαγή πάνας και το μαγείρεμα, το ράψιμο, το τραγούδι, τη δημιουργική γραφή.

Πρόσφατα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με την απορία που έχουν οι περισσότεροι- όταν αφορά σε μια μητέρα που δεν εργάζεται εκτός σπιτιού: Μα τι κάνεις όλη μέρα;

«Η αλήθεια είναι πως αυτή την ερώτηση την ακούμε όλο και σπανιότερα. Αισθάνομαι πώς οι γυναίκες που μένουν στο σπίτι απολαμβάνουν περισσότερο σεβασμό τα τελευταία χρόνια. Το να μεγαλώνεις την επόμενη γενιά δεν είναι κάτι εύκολο και οι μαμάδες πλέον έχουν αρχίσει να παίρνουν μεγαλύτερη αναγνώριση αυτού που κάνουν απ’ ότι παλαιότερα.

Σήμερα θέλω να μιλήσω εκ μέρους όλων μας λοιπόν:

Ξέρω ότι δουλεύετε σκληρά και σε καθημερινή βάση και ότι τα καθήκοντά σας δεν εκτιμιούνται όπως θα έπρεπε πολλές φορές. Εγώ όμως σας εκτιμώ!

Δουλεύετε σκληρά, αγαπάτε τα παιδιά σας, τα μεγαλώνετε σωστά και τα φροντίσετε - είστε φοβερές!

Δεν έχει σημασία αν μένεις σπίτι – με πλήρες ωράριο!- ή αν δουλεύεις εκτός, μητέρα ξέρω πώς παλεύεις κάθε μέρα, γι’ αυτό μην αφήνεις κανέναν να σε κάνει να νιώθεις άσχημα για τις επιλογές σου.

Να είσαι υπερήφανη για το ποια είσαι και να ξέρεις πώς αυτά που πετυχαίνεις καθημερινά ως μαμά, το έργο σου, είναι ανεκτίμητο!».

Δείτε στην gallery τι κάνει η μαμά Stephanie καθημερινά!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved