Μαμά περιγράφει την αντίδρασή της όταν έμαθε πως περιμένει τρίδυμα! (pics)

Είναι μαμά τριδύμων που γεννήθηκαν τον περασμένο Απρίλιο: Των ταυτόσημων διδύμων Justin και Connor και της Anna.

Μία Μαμά
Μαμά περιγράφει την αντίδρασή της όταν έμαθε πως περιμένει τρίδυμα! (pics)

Τα συναισθήματα χαράς και συγκίνησης όταν μαθαίνεις ότι είσαι έγκυος είναι το ίδιο μεγάλα και έντονα για κάθε γυναίκα. Όταν όμως ο γιατρός σου σε ενημερώνει ότι ακούει όχι μια, ούτε δύο, αλλά τους χτύπους από τρεις καρδίες πώς αντιδράς;

«Το ραντεβού μας με τον γιατρό ήταν στις 4:00 μ.μ. Όλη τη μέρα ήταν το μόνο που σκεφτόμουν. Ο Brad με πήρε από τη δουλειά και πήγαμε στο ραντεβού μαζί. Ο γιατρός ρώτησε για τη διατροφή μου, τα συμπτώματα εγκυμοσύνης κ.λπ. – όλα φυσιολογικά και συνηθισμένα. Μπήκαμε στην ειδική αίθουσα όπου θα μου έκανε το πρώτο μου υπερηχογράφημα. Ήμουν νευρική αλλά πραγματικά ενθουσιασμένη!

Ο γιατρός είπε: «Ουάου, παιδιά, υπάρχουν δύο μωρά εκεί!»

«Τι, πραγματικά;!; Ουάου!», είπαμε εγώ και ο Brad.

Να σας εξομολογηθώ ότι είχα προσευχηθεί να έχω δίδυμα. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν «Η προσευχή μου απαντήθηκε.»

Ο γιατρός έσκυψε λίγο και πίεσε κάτω στο στομάχι μου. Για ένα δευτερόλεπτο ανησυχούσα αν συνέβαινε κάτι και στη συνέχεια είπε: «Όχι, στην πραγματικότητα, υπάρχουν τρία μωρά.»

Μείναμε άφωνοι. Ένιωσα τελείως φρικιασμένη!

Τα δίδυμα θα ήταν υπέροχα, αλλά τα τρίδυμα ήταν πάρα πολύ!

Ρώτησα, «Είσαι σίγουρος;!»

Ο γιατρός μου απάντησε «Λοιπόν, δύο μωρά δεν έχουν τρεις κτύπους της καρδιάς.»

Ο Brad έμοιαζε πανικοβλημένος.

Φύγαμε από το γραφείο του γιατρού. Ήμουν εντάξει, αλλά όταν μπήκα στο πάρκινγκ ξέσπασα σε δάκρυα: Πώς θα τα καταφέρουμε; Πως έγινε αυτό; Πώς αισθάνεσαι ο Brad; Τι είναι η τριπλή εγκυμοσύνη; Πώς αυτό θα επηρεάσει όλα όσα ονειρευτήκαμε όταν παντρευόμασταν;

Δύο πράγματα έχω μόνο να σας πώ:

1) Το σχέδιο του Θεού για σας είναι καλύτερο από κάθε σχέδιο που θα μπορούσατε να ονειρευτείτε για τον εαυτό σας. Ούτε στα πιο τρελά όνειρά μου δεν φαντάστηκα ότι θα έχω τρίδυμα, αλλά είναι τόσο φοβερό και το καθένα από τα παιδιά μου σημαίνει τα πάντα για μένα.

2) Κατά τη διάρκεια του γάμου σας, θα αντιμετωπίσετε σοβαρά, τρελά, σκληρά προβλήματα με τον σύζυγό σας. Παντρευτείτε τον καλύτερό σας φίλο - ίσως καταλήξετε να μια μέρα να έχετε τρίδυμα μαζί».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved