Μαμά μας δίνει 4 γρήγορα tips για να είμαστε όμορφες και περιποιημένες όλη μέρα (pics)

Η Charlotte Chatman μαμά τεσσάρων παιδιών δεν ξεχνάει πως εκτός από τα παιδιά της πρέπει να φροντίζει και τον εαυτό της.

Μία Μαμά
Μαμά μας δίνει 4 γρήγορα tips για να είμαστε όμορφες και περιποιημένες όλη μέρα (pics)

«Άρχισα να φοράω μακιγιάζ μετά τα 23 μου. Σήμερα έχω τέσσερα παιδιά, ο άντρας μου είναι πιλότος, αλλά θέλω κάθε μέρα να φοράω κανονικά, γυναικεία, ρούχα, να βουρτσίζω τα μαλλιά μου και να μακιγιάρω το πρόσωπό μου κάθε πρωί! Όταν βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και είμαι όμορφη, αισθάνομαι και όμορφα!

Να τι κάνω:

Βήμα πρώτο: Ξυπνήστε πριν τα παιδιά σας. Φτιάξετε ένα φλιτζάνι καφέ και ντυθείτε. Βάλτε ένα άνετο τζιν και μια άνετη μπλούζα. Μου αρέσουν οι μπλούζες με διάφορα σχέδια επειδή κρύβουν τους λεκέδες πολύ καλά και με κάνουν να νιώθω φανταχτερή!

Βήμα δεύτερο: Βασικό μακιγιάζ. Χρησιμοποιώ πούδρα, μάσκαρα και κραγιόν. Αυτό είναι. Θα μπορούσατε να υποστηρίξετε ότι είναι γελοίο να φοράτε κραγιόν όταν κυριολεκτικά δεν πρόκειται να δείτε έναν άνθρωπο ηλικίας άνω των 7 ετών όλη την ημέρα, αλλά hey, όταν περνάω μπροστά από έναν καθρέφτη, μου αρέσει να αισθάνομαι υπέροχη. Έτσι, φοράω SUPER κόκκινο κραγιόν! Φορέστε το καθημερινά. Προσπαθώ να κάνω πάντα το μακιγιάζ μου πριν τα παιδιά ξυπνήσουν. Όταν δεν προλάβω έχω μια δέσμη παλιών, άδειων προϊόντων μακιγιάζ και βούρτσες για να παίξουν δίπλα μου.

Βήμα τρίτο: Μαλλιά. Βουρτσίζω τα μαλλιά μου και τα πιάνω σε κότσο ή κάνω μια ωραία αλογοουρά. Όταν είναι και ο σύζυγός μου στο σπίτι ή πρόκειται να συναντήσω κάποιον ενήλικα αφήνω τα μαλλιά μου χαλαρά.

Βήμα τέταρτο: Ξυπνήστε τα μωρά σας και προσπαθήστε να τα ντύσετε και αυτά. Τα νήπια μου μισούν τα ρούχα και μερικές φορές νιώθω ότι κάνω άδικο κόπο όταν προσπαθώ να τα ετοιμάσω για τη μέρα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πάντα φροντίζω να είμαι έτοιμη πρώτη.»

Δείτε φωτογραφίες της όμορφης Charlotte με την οικογένειά της.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved