Μαμά περιγράφει τις δύσκολες στιγμές που έζησε όταν το νεογέννητό της έπρεπε να μπει στο νοσοκομείο

Το να είσαι μητέρα είναι μια από τις πιο δύσκολες αποστολές και δυστυχώς υπάρχουν και οι άσχημές στιγμές.

Μία Μαμά
Μαμά περιγράφει τις δύσκολες στιγμές που έζησε όταν το νεογέννητό της έπρεπε να μπει στο νοσοκομείο

Η Luisa Jäckle γέννησε τη δεύτερη της κόρη Marilyn Peace πριν από έναν μήνα. Δυστυχώς με το που επέστρεψαν από το μαιευτήριο στο σπίτι αναγκάστηκαν να επιστρέψουν πίσω αφού η μικρή μολύνθηκε από έναν ιό που έπληξε το αναπνευστικό της.

«Δυστυχώς βρισκόμαστε ξανά στο νοσοκομείο. Το μικρό μου κόσμημα μολύνθηκε με έναν ιό ο οποίος επηρεάζει το αναπνευστικό σύστημα (τα όργανα αναπνοής) και στην περίπτωσή της έχει προκαλέσει πνευμονία. Ειδικά επειδή είναι τόσο μικρή (άρχισε όταν δεν ήταν ακόμη δύο εβδομάδες) τη χτύπησε σκληρά και έπρεπε οπωσδήποτε να λάβει οξυγόνο.

Σήμερα είναι η τρίτη ημέρα μας εδώ και νομίζω ότι αυτές οι μέρες είναι οι πιο δύσκολες για μένα στην «καριέρα μου» ως μητέρας. Δεν είναι εύκολο να σας περιγράψω αυτό που περνάω αλλά εύχομαι κανείς σας να μην ζήσει την ίδια αγωνία. Πλέον αισθάνομαι μεγαλύτερο σεβασμό προς τους γονείς που μένουν εβδομάδες και μήνες στο νοσοκομείο με το άρρωστο παιδί τους…

Είμαι βέβαιη ότι κάθε μαμά (και μπαμπάς) θα συμφωνούσε ότι δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να βλέπεις το παιδί σου να υποφέρει και να αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς πραγματικά να βοηθήσεις για να γίνει καλύτερα…

Φαίνεται όμως ότι σιγά-σιγά βελτιώνεται και είμαι ευγνώμων στις νοσοκόμες και στους γιατρούς που προσπαθούν να κάνουν ό, τι καλύτερο για να γίνει καλά το μωρό μου σύντομα. Εσείς τι κάνετε όταν η ζωή γίνεται δύσκολη;».

Τελικά όλα πήγαν καλά και η μικρή Marilyn επέστρεψε στο σπίτι. Δείτε φωτογραφίες με την υγιή πια μικρούλα και όλη την οικογένεια της Luisa στην gallery.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved