Στη μαμά του αγοριού που βοήθησε την κόρη μου σε μια δύσκολη μέρα, θέλω να πω μόνο ένα πράγμα

Η κόρη της αδιαθέτησε μέσα στο λεωφορείο και ήταν το τελευταίο πράγμα που περίμενε να της συμβεί.

Στη μαμά του αγοριού που βοήθησε την κόρη μου σε μια δύσκολη μέρα, θέλω να πω μόνο ένα πράγμα

Δεν περνούσε καν από το μυαλό της έφηβης ότι θα της ερχόταν η περίοδος εκείνη την ημέρα και μάλιστα την πιο ακατάλληλη στιγμή.

Η μητέρα της, γνωρίζοντας πόσο δύσκολο είναι για κάθε κορίτσι να διαχειριστεί στην εφηβεία τις αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα του, δημοσιοποίησε το περιστατικό που συνέβη στην έφηβη κόρη της, θέλοντας να ευχαριστήσει το αγόρι που τη βοήθησε με διακριτικότητα και κυρίως τη μαμά του για τον τρόπο που τον μεγάλωσε.

Έγραψε λοιπόν στο Reddit :

«Η κόρη μου αδιαθέτησε σήμερα μέσα στο λεωφορείο την ώρα που επέστρεφε σπίτι. Ενα αγόρι, μεγαλύτερό της κατά ένα χρόνο, που δεν γνώριζε, την έσπρωξε απαλά στο πλάι και της ψιθύρισε στο αυτί ότι είχε ένα κόκκινο λεκέ πίσω στο παντελόνι της.

Της έδωσε το πουλόβερ του για να το δέσει γύρω από τη μέση της και να μπορεί να περπατήσει άνετα από το λεωφορείο μέχρι το σπίτι.

Η κόρη μου ντράπηκε με αυτό που της συνέβη, όμως το αγόρι την καθησύχασε λέγοντάς της ότι όλα είναι ok. Μάλιστα της είπε «έχω αδελφές, οπότε ξέρω».

Αν είσαι η μαμά αυτού του αγοριού θέλω να σου πω «ευχαριστώ» και ότι τον μεγάλωσες πολύ σωστά.

Καθημερινά ακούμε πολλά άσχημα πράγματα για τη σημερινή νεολαία, γι΄αυτό και θέλησα να μοιραστώ κάτι θετικό και αισιόδοξο».

Περιττό να αναφέρουμε πόσοι έσπευσαν μέσω μηνυμάτων να συγχαρούν το νεαρό αγόρι για τη στάση του.

Και φυσικά θα έπρεπε να είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved