Το πρώτο πράγμα που έκανα αμέσως μετά τη γέννα ήταν αποκλειστικά για εμένα και θα το έκανα ξανά!

Στο Popsugar.com βρίσκουμε υπέροχες μαμαδίστικες ιστορίες. Ιστορίες που μια μαμά μπορεί να ταυτιστεί. Μία από αυτές είναι και της Melissa Willets.

Μία Μαμά
Το πρώτο πράγμα που έκανα αμέσως μετά τη γέννα ήταν αποκλειστικά για εμένα και θα το έκανα ξανά!

H Melissa έγραψε ένα υπέροχο άρθρο για το τι έκανε αμέσως μετά τη γέννα για τον εαυτό της. Διαβάστε το παρακάτω:

«Μπορεί να έχετε ακούσετε για τη μαμά blogger Constance Hall που κοιτούσε το κινητό της αμέσως μετά τον τοκετό, παρά το μωρό της. Όχι δεν θα την κρίνω, αλλά η ιστορία της με έκανε να σκεφτώ ακριβώς τι έκανα εγώ μερικά λεπτά μετά τη γέννηση του γιου μου. Και ξέρετε τι συνειδητοποίησα; Ότι ήμουν κάπως εγωίστρια αλλά δεν θα το άλλαζα με τίποτα.

Λοιπόν, το πρώτο πράγμα που έκανα αφού γέννησα ήταν απλά να χαζεύω το παιδί μου. Μερικά λεπτά όμως μετά, ήθελα να κάνω ένα μπάνιο. Πραγματικά, έπρεπε να κάνω μπάνιο.

Βλέπετε, κατά τη διάρκεια του τοκετού, ίδρωσα σαν να έτρεχα στην έρημο φορώντας στολή χιονοδρόμου. Επίσης, δεν ξέρω αν συνέβη και σε εσάς (σίγουρα σε κάποιες θα έχει συμβεί δεν μπορεί) «τα έκανα» στην κυριολεξία επάνω μου. Και επίσης είχα αρκετή αιμορραγία. Κάπου εκεί και όταν τοποθέτησαν το μωρό στην αγκαλιά μου, «τα έκανε» και εκείνο επάνω στην κοιλιά μου. Όλα αυτά σας τα γράφω, απλά για να καταλάβετε πόσο απελπιστικά χρειαζόμουν αυτό το μπάνιο που σας έλεγα παραπάνω.

Ήταν κάτι που σκεφτόμουν σχεδόν συνέχεια! Περισσότερο και από το πόσο όμορφο ήταν το μωρό μου!!!

Πόσο σύντομα όμως, ζήτησα αυτό το μπάνιο; Αφότου έφυγε ο γιατρός μου από την αίθουσα τοκετού! Γύρισα το κεφάλι μου στη μαία και τη ρώτησα αν μπορούσα να σηκωθώ για να κάνω ένα γρήγορο μπάνιο. Εκείνη γέλασε και είπε ότι έπρεπε να περιμένω τουλάχιστον μία ώρα πριν σηκωθώ. ΟΚ. Αυτή πρέπει να ήταν η πιο αργή, μία ώρα της ζωής μου.

Ενώ κρατούσα στην αγκαλιά μου το γιο μου και άκουγα τον άνδρα μου να μιλά στο τηλέφωνο και να ενημερώνει φίλους και γνωστούς ότι γέννησα και ότι όλα πήγαν μια χαρά, ονειρευόμουν τον εαυτό μου να κάνει μπάνιο με αφρόλουτρο και με ζεστό νερό. Έπρεπε να κάνω μπάνιο ΑΜΕΣΩΣ.

Μόλις η μαία, μου έδωσε το πράσινο φως, της έδωσα το μωρό και κατευθύνθηκα αμέσως στο μπάνιο. Δεν έβλεπα μπροστά μου τίποτε και κανέναν. Το καυτό νερό έπεφτε επάνω μου και εγώ έβγαλα έναν ήχο οργασμού. Μερικά λεπτά μέσα στο μπάνιο και ήμουν μια καινούρια γυναίκα. Τότε πήρα και όσο χρόνο χρειαζόμουν. Άπλωσα την λοσιόν μου και χτένισα τα μαλλιά μου. Αφού με βοήθησε η μαία μου να βάλω αυτά τα απαίσια εσώρουχα που σου δίνουν στο μαιευτήριο και τις έξτρα απορροφητικές και τεράστιες σερβιέτες, ήμουν έτοιμη να πάρω ξανά στην αγκαλιά μου το μωρό μου!

Οκ, κοιτάξτε! Ίσως έπρεπε να μη με νοιάζει τόσο το πώς ήμουν... Ιδρωμένα μαλλιά και όλα τα υπόλοιπα... μετά τον τοκετό. Αλλά με ένοιαξε! Επίσης ήθελα να μη μυρίζω άσχημα. Σίγουρα, το μπανάκι μου «έκλεψε» λίγο από το χρόνο που θα περνούσα με το νεογέννητό μου. Θέλω να πιστεύω ότι του έκανε έκπληξη η μανούλα, όταν επέστρεψε κοντά του φρέσκια, μυρωδάτη και καθαρή... αλλά μάλλον δεν τον ένοιαξε καθόλου.

Ειλικρινά, το μπάνιο ήταν για ΕΜΕΝΑ και για να περάσω μερικά λεπτά ΜΟΝΗ μου και δεν θα το άλλαζα με τίποτα, γιατί τώρα πια που είμαστε μόνοι στο σπίτι, ο χρόνος για τον εαυτό μου είναι ανύπαρκτος και το "να κάνω μπάνιο ήσυχα και χαλαρά" είναι μια δύσκολη υπόθεση!»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved