«Ο απαράβατος κανόνας που έχω εγώ και ο σύζυγός μου για το σεξ»

Σεξ μια φορά την εβδομάδα! Αυτός είναι ο απαράβατος κανόνας που θέσαμε εγώ και ο σύζυγός μου, από τη στιγμή που στη ζωή μας ήρθαν τα παιδιά.

Μία Μαμά
«Ο απαράβατος κανόνας που έχω εγώ και ο σύζυγός μου για το σεξ»

Από τον ερχομό τους και μετά έπαψε αυτό το «Σε θέλω εδώ και τώρα!». Όσο όμως και αν κάνεις προσπάθεια, η φλόγα πάντα θα υπάρχει, άλλες φορές μεγάλη και άλλες φορές μικρή. Για εμένα και τον σύζυγό μου, αυτή η προσπάθεια συμβαίνει μια φορά την εβδομάδα. Και δεν σας κρύβω, όσες φορές το έχουμε συζητήσει με αρκετές φίλες μου, τον ίδιο κανόνα έχουν και εκείνες. Όπως φαίνεται λοιπόν, δεν είμαστε το μόνο ζευγάρι!

Οι φίλες μου και εγώ ποτέ δεν ντρεπόμαστε να μιλήσουμε για τη σεξουαλική μας ζωή (κάτι για το οποίο οι άνδρες μας ντρέπονται). Μιλάμε για τα πάντα: τι είδους προστασία παίρνουμε ( ή δεν παίρνουμε), διαφορετικές στάσεις, όταν μας έπιασαν τα παιδιά και άλλα. Αλλά παρόλα αυτά, συμφωνούμε σε κάτι. Ότι όλες κάνουμε σεξ, μια φορά την εβδομάδα. Όλες συμφωνούμε ότι είναι πιο εύκολο, να βρούμε χρόνο μόνο μία φορά μέσα στην εβδομάδα να κάνουμε σεξ όταν τα παιδιά βρίσκονται τριγύρω. Δεν είναι και εύκολο να προσπαθείς να κάνεις σεξ με τα παιδιά στο σπίτι!

Τα παιδιά μου είναι 4 και 6 ετών, οπότε φαντάζεστε την ενέργεια που έχουν. Όταν ήταν μωρά, εγώ και ο άνδρας μου προγραμματίζαμε το σεξ. Ρομαντικό, σωστά; Τουλάχιστον, κάτι κάναμε! Σήμερα, η σεξουαλική μας ζωή μπορεί να γίνει ακόμη πιο αυθόρμητη. Αν για παράδειγμα πω «Ας βάλουμε μια ταινία στα παιδιά!», ο άνδρας μου καταλαβαίνει ακριβώς τι θέλω! Τρέχει, πιάνει το τηλεκοντρόλ, βάζει την ταινία και πάμε στο υπνοδωμάτιό μας. Ναι, ναι ξέρω. Οι γονείς της χρονιάς, σωστά; Αλλά να σας πω κάτι; Δεν ντρέπομαι για αυτό! Είναι σημαντικό για εμένα, να κρατάμε όπως μπορούμε τον γάμο μας «αναμμένο!».

Κάπως έτσι καταλήξαμε με τον σύζυγό μου σε αυτό το «μια φορά την εβδομάδα!». Δεν το σχεδιάζουμε όμως! Όταν μας έρθει... προσπαθούμε να το κάνουμε! Ελπίζω, εγώ και ο άνδρας μου να συνεχίσουμε να ακολουθούμε αυτόν τον «σεξ μια φορά την εβδομάδα», κανόνα για αρκετά χρόνια ακόμη, καθώς είναι κάτι που κρατά τη φλόγα αναμμένη στο γάμο μας. Φλόγα, που ελπίζω να μη σβήσει ποτέ!

πηγή: popsugar.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved