Ένα γράμμα στον άνδρα μου πριν γίνει μπαμπάς

Μία μέλλουσα μαμά γράφει γράμμα στον σύζυγό της με αφορμή την εγκυμοσύνη της και τις αλλαγές που θα φέρει στη ζωή τους το παιδί τους!

Μία Μαμά
Ένα γράμμα στον άνδρα μου πριν γίνει μπαμπάς

Αγαπημένε μου Jonh,

Ξέρω ότι πάντα δεν σου άρεσε όταν σου έλεγαν ότι όταν αποκτήσεις παιδί θα αλλάξει η ζωή ου για πάντα, αλλά, κοίτα να δεις ειρωνεία... αυτό είναι το πρώτο πράγμα που θέλω να σου πω σε αυτό το γράμμα.

Οι ζωές μας πρόκειται να αλλάξουν πολύ! Μου λες ότι ξέρεις, αλλά δεν είμαι σίγουρη αν και οι δυο μας καταλαβαίνουμε την έκταση της αλλαγής αυτής που πρόκειται να ζήσουμε από τη στιγμή που θα γίνουμε γονείς. Δεν θα μάθουμε πιο νωρίς αυτό, μέχρι να γίνουμε γονείς και μέχρι να έχουμε το μικρό μας στο σπίτι να κλαίει και να τσιρίζει, καθώς θα κοιταζόμαστε και θα λέμε... «Ω ναι, αυτό εννοούσαν!».

Έτσι, πριν αρχίσουν τα κλάματα και οι αλλαγές πάνας, ήθελα να σου γράψω αυτό το γράμμα για να μας θυμίσω το πώς νιώθω αυτή τη στιγμή.

Όταν σε κοιτάζω κάθε μέρα, θυμάμαι τον άνδρα που γνώρισα στο κολέγιο. Ακόμη νιώθω το ίδιο, την ίδια έλξη ακόμη και τόσα χρόνια μετά. Το νιώθω ακόμη πιο πολύ όταν σε κοιτάζω. Όταν σε βλέπω να πραγματοποιείς όλα τα όνειρά σου. Όνειρα που χτίσαμε μαζί, που δημιούργησε η αγάπη μας και πράγματα που ποτέ δεν φανταζόμασταν. Είσαι υπέροχος, όμορφος, αστείος και πιστεύω ότι θα συνεχίσεις να με ελκύεις το ίδιο.

Σε κοιτάζω και βλέπω πόσο θέλω το παιδί μας να σου μοιάζει. Ελπίζω το παιδί μας να παρακινηθεί από εσένα. Ελπίζω να έχει την ίδια πυγμή με εσένα. Να ονειρεύεται όπως εσύ. Ελπίζω το παιδί μας να έχει την ίδια ευγένεια με εσένα.

Ένα πράγμα γνωρίζω με σιγουριά, ότι το παιδί μας θα είναι πολύ τυχερό που θα σε έχει για μπαμπά, όπως είμαι και εγώ τυχερή που σε έχω σύντροφό μου.

Άκουσέ με, έχω δει γάμους να διαλύονται εξαιτίας της γονεϊκής πίεσης. Έχω δει ζευγάρια να απομακρύνονται εξαιτίας του χάους. Δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι δεν θα υπάρξουν δύσκολες στιγμές και στη δική μας καθημερινότητας. Αλλά σου εγγυώμαι ότι θα κάνω τα πάντα για να μην ξεχάσουμε όλα αυτά που νιώθουμε και σήμερα. Πάντα θα βρίσκουμε τον δρόμο μας, αν σκεφτόμαστε όλες τις καλές μας στιγμές και ίσως με ένα κοκτέιλ ή δυο στα χέρια μας.

Ναι! Η ζωή μας πρόκειται να αλλάξει. Αλλά και εσύ άλλαξες τη δική μου ζωή από τη μέρα που σε γνώρισα και είμαι ευγνώμων που θα ζήσουμε μαζί αυτή την αλλαγή.

Με αγάπη σήμερα και πάντα
Η γυναίκα σου

πηγή: popsugar.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved