Τι τύπος μαμάς είμαι εγώ; Αυτός που δεν θα ήθελες να συναντήσεις

Είναι πολλές οι φορές που πέφτω πάνω σε άρθρα με τίτλο: Τι τύπος μαμάς είστε;

Τι τύπος μαμάς είμαι εγώ; Αυτός που δεν θα ήθελες να συναντήσεις

Διαβάζοντάς τα προσεκτικά καταλήγω... Είμαι όλα τα είδη μαμάδων και μάλιστα είμαι σίγουρη πώς δεν θα ήθελες να έχεις πολλά, πάρε δώσε μαζί μου.

Είμαι εκείνη η μαμά που θα σε σκανάρω από πάνω μέχρι κάτω. Όχι δεν είμαι καθόλου προκατηλλειμένη, κάθε άλλο. Απλά μου αρέσει να παρατηρώ την άλλη μαμά που δεν γνωρίζω προσπαθώντας να καταλάβω ποιος τύπος μαμάς είναι. Τις περισσότερες φορές η διαίσθησή μου πέφτει μέσα, για αυτό και γίνομαι για εσένα, ο τύπος μιας μαμάς που δεν θέλει πολλά πολλά μαζί σου, ειδικά αν μου έχεις «κάτσει στραβά» από την αρχή.

Είμαι εκείνη η μαμά που παινεύεται για το παιδί της. Όχι, δεν θα αρχίσω να σου μιλώ για την κόρη μου μόλις σε δω... αλλά δυστυχώς θα με αναγκάσεις να γίνω αυτή η μαμά μόλις αρχίσεις να παινεύεσαι εσύ για το δικό σου παιδί, όταν κάνει το ένα και το άλλο καλύτερα από οποιοδήποτε παιδί του κόσμου. Εντάξει μαντάμ... και εμείς αγαπάμε τα παιδιά μας... και εμείς μάνες σαν και εσένα είμαστε... αλλά δεν θεωρούμε ότι τα άλλα παιδιά είναι κατώτερα από το δικό μας. Όλα έχουν τα χαρίσματά τους και πίστεψέ με, όλα κάνουν κάτι καλύτερα από το δικό σου το παιδί.

Είμαι εκείνη η μαμά που θα αποφύγει να στείλει το παιδί της στο σπίτι σου αν το δικό σου περνάει ίωση ή όταν το δικό μου περνάει ίωση. Δεν θα διακινδυνέψω να αρρωστήσει το παιδί σου που αύριο μεθαύριο θα παίζει πάλι με το δικό μου το παιδί και συμπάθαμε δεν θα διακινδυνέψω να αρρωστήσει και το δικό μου το παιδί κάνοντάς το να μείνει κλεισμένο μέσα στο σπίτι για να μην κολλήσει και άλλα παιδάκια.

Είμαι εκείνη η μαμά που θα σε καλέσει στο σπίτι της. Νομίζω πώς αυτό είναι το κυριότερο χαρακτηριστικό μου γνώρισμα. Είμαι εκείνη η μαμά που θα φτιάξει κεκάκια, θα ετοιμάσει fingerfood και θα σε καλέσει στο σπίτι της για καφέ και ένα mini party για να περάσουν τα παιδιά καλά και εμείς ακόμη καλύτερα. Δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από το μαμαδίστικο κους κους, το «θάψιμο» των συζύγων και ένα ποτήρι κρασί να ολοκληρώνει αυτή τη μαμαδοσυνάντηση.

Τέλος, καταλήγω με τούτο. Είμαι όλα τα είδη μαμάδων, όπως άλλωστε είσαι και εσύ! Και μην μου πεις ότι δεν είσαι όλοι οι τύποι που διαβάζεις στα διάφορα άρθρα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο γιατί θα ψεύδεσαι. Ο «τύπος» μαμάς που είμαστε εξαρτάται από τον «τύπο» μαμάς που έχουμε απέναντί μας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved