Πώς μια μαμά κατάφερε να αποδείξει ότι ήταν «αόρατη» για τους άλλους από τη στιγμή που έγινε μητέρα

Όπως όλες οι μαμάδες, η ελληνικής καταγωγής Anastasia Aligiannis, παρατήρησε ότι αρκετά πράγματα άλλαξαν από τη στιγμή που υποδέχτηκε τον γιο της.

Μία Μαμά
Πώς μια μαμά κατάφερε να αποδείξει ότι ήταν «αόρατη» για τους άλλους από τη στιγμή που έγινε μητέρα

Ένιωθε ότι έγινε στην κυριολεξία αόρατη και για να το αποδείξει, έβγαλε ένα από τα σκουλαρίκια που φορούσε.

Χρειάστηκαν 7 μήνες για να καταλάβει κάποιος ότι φορούσε μόνο το ένα της σκουλαρίκι, αν και καθημερινά περιτριγυριζόταν από την οικογένειά της και τους φίλους της. «Τόσες συναντήσεις και κανένας δεν με κοίταξε στο πρόσωπο να καταλάβει ότι δεν φορώ το ένα σκουλαρίκι!», έγραψε στο Facebook και συνέχισε, «Απλά έγινα αόρατη για την οικογένειά μου, τους φίλους μου, ακόμη και για τον ίδιο μου τον εαυτό.

Η Anastasia εξήγησε ότι ακόμη και οι συζητήσεις το τηλέφωνο είχαν το ίδιο μοτίβο. Οι άνθρωποι ρωτούσαν «τι κάνουν τα παιδιά», «τι κάνει ο σύζυγός της», αλλά ποτέ κανείς δεν την ρωτούσε τι κάνει η ίδια. «Μαντεύω ότι οι ίδιοι φαντάζονταν ότι ήταν ευθύνη μου να φροντίζω για όλους τους άλλους, οπότε εγώ ήμουν ΟΚ, έτσι έπρεπε να είμαι, καλά!».



Αν και πολλές μητέρες μπορεί να ταυτιστούν μαζί της ή ακόμη να γελάσουν και ειρωνικά, η Anastasia ξεκαθάρισε ότι τη δεδομένη στιγμή το post της δεν το έγραφε για αστείο. «Αν σήμερα νιώθεις καταρρακωμένη, αόρατη ή ότι δεν αξίζεις, ΑΞΙΖΕΙΣ. Συνέχισε την καλή δουλειά, και αν κάποιος δεν σου το πει μέσα στην εβδομάδα αυτό, να ξέρεις πώς ό,τι και αν κάνεις έχει αξία και ότι οι θυσίες σου δεν πάνε χαμένες!»

Δείτε ολόκληρο το post της Anastasia, εδώ

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved