Τι συνειδητοποίησα όταν ο σύζυγός μου, μου είπε τι δώρο θέλει για τη Γιορτή του Πατέρα

Την περασμένη βδομάδα, ρώτησα τον σύζυγό μου τι θα ήθελε για την Ημερα του Πατέρα, περιμένοντας να ακούσω ότι δε χρειάζεται τίποτα ή ίσως ένα δύο μποξεράκια...

Τι συνειδητοποίησα όταν ο σύζυγός μου, μου είπε τι δώρο θέλει για τη Γιορτή του Πατέρα

Στην πραγματικότητα, δεν ήθελα τίποτα να ακούσω αφού ήδη το είχα φροντίσει... Του είχα πάρει μία κορνίζα με πολλές θηκες για φωτογραφίες και την είχα γεμίσει με ευτυχισμένες στιγμές από ένα οικογενειακό μας ταξίδι. Είχα παράλληλα κανονίσει, να βγούμε με ένα φιλικο ζευγάρι που παίζουν γκολφ, και είχα κλείσει και την μπειμπι σίτερ για τα παιδιά. Είχα επομένως σβήσει κάθε εκκρεμότητα για τη γιορτή του.

Δεν ενθουσιάστηκα πολύ λοιπόν, όταν τον άκουσα να λέει "ξέρεις ότι αυτό που θέλω δεν πωλείται στα καταστήματα, σωστά;'' Προς στιγμή εκνευρίστηκα. Πόσα λεφτά είχα ξοδέψει τα τελευταία χρόνια και πόσο τρέξιμο για δώρα. Κορνίζες, φωτογραφίες, μανικετόκουμπα, εργαλεία, αξεσουάρ για το μπάρμπεκιου. Και εκεινος δεν ήθελε κάτι. Τον κοιταξα όλο απορία και εκείνος συνέχισε.

"Μιλάω για σεξ, μωρό μου", είπε γελώντας με αγαπη, έχοντας καταλάβει την απορία μου. Αυτό θέλω. "Μόνο αυτό, ένα στα γρήγορα, και είσαι εντάξει δηλαδή;" του είπα με ελαφριά ειρωνία.

"Να το σκεφτω τότε" απάντησε και συνέχισε "αφού είσαι σε διάθεση να προσφέρεις".. και τα λογια του ακουστηκαν σαν να επροκειτο να ζητήσει ό,τι πιο περίεργο είχε δει στις 50 Αποχρώσεις του Γκρι.

α ήθελα να βγω έξω μαζί σου. Ενα βράδυ. Ενα ραντεβού. Και αν είχα και μία μέρα για γκολφ με τους φιλους μου θα ήταν όλα τέλεια" ειπε, και εγώ ανακουφιστηκα γιατι ήμασταν πιο κοντά σε ό,τι είχα κανονίσει...

Εγώ όμως ταράχτηκα προς στιγμή. Ο μπαμπας των παιδιών μου, ένας εκπληκτικός μπαμπάς, δεν ήθελε τίποτα που να έχει σχέση με τα παιδιά. Καμία του επιθυμάι δεν τα συμπεριλάμβανε στο πρόγραμμα που είχε σκεφτεί. Και αυτό με προσέβαλε κατά κάποιο τρόπο, γιατί χάρη σε αυτά γιόρταζε. Ειναι 3 και 6 χρονών και είναι δυο γλυκά παιδιά γεμάτα αγάπη.

Γρήγορα όμως συνήλθα. Μπήκα στη θέση του. Σκέφτηκα αυτά που ζήτησα εγώ στη Γιορτή της Μητέρας: να κοιμηθώ πιο αργα, να κάνω ένα μασάζ, να διαβάσω ένα βιβλίο και να πιω ένα ποτήρι κρασί. Κι αν εκεινος μπορούσε να βρει μια νταντά, καλώς, αν όχι, θα τα ήθελα και μόνη μου όλα αυτα...

Ημουν άδικη να θεωρήσω ότι εγώ τα έχω περισσότερο ανάγκη από εκεινον. Ή ότι αυτά που μου ζητάει ειναι παράλογα και προσβλητικά. Και τότε του είπα ότι ειναι τυχερός γιατί όλα έχουν καλυφθεί ήση. Θα πάρει και τη φωτογραφία του φυσικά, θα βγούμε και με τους γκολφατζίδες φίλους του, και ναι, θα του κανω κι εκεινη την άλλη χάρη που ζήτησε!

Kate Stahl

Πρωτότυπο άρθρο: popsugar.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved