Όταν άφηνε τον 15 εβδομάδων γιο της στον βρεφονηπιακό σταθμό, δεν γνώριζε τι εφιάλτη θα ζούσε

Η Amber Scorah, άφησε τον 15 εβδομάδων γιο της Karl, στον βρεφονηπιακό σταθμό Soho για πρώτη φορά, παρά το γεγονός ότι δεν αισθανόταν έτοιμη να επιστρέψει στο γραφείο της.

Μία Μαμά
Όταν άφηνε τον 15 εβδομάδων γιο της στον βρεφονηπιακό σταθμό, δεν γνώριζε τι εφιάλτη θα ζούσε

Αυτό που την ανακούφιζε λίγο ήταν το γεγονός ότι η δουλειά της απείχε μόνο δύο τετράγωνα μακριά από τον παιδικό σταθμό και έτσι ένιωσε καλύτερα όταν σκέφτηκε πως στο διάλειμμα της θα μπορούσε να πεταχτεί να τον θηλάσει. «Δεν μπορούσα να περιμένω να περάσουν αυτές οι δύο ώρες. Περίμενα πώς και πώς να τον δω ξανά και φανταζόμουν τα ματάκια του να μου χαμογελούν τη στιγμή που θα με έβλεπε ξανά!».

Όταν όμως η Amber, έφτασε στην οδό Greene Street, βρήκε το μικρό της ξαπλωμένο επάνω στην αλλαξιέρα και αναίσθητο. « Τα χείλη του ήταν μπλε και η ιδιοκτήτρια του βρεφονηπιακού τρομαγμένη προσπαθούσε να τον επαναφέρει», είπε η καταρρακωμένη μητέρα στο αμερικανικό περιοδικό Us.

amber scorah karl zoom e0cd83f6 d42c 4d3d 9907 5eb6515cef4d

Ο Karl εξέπνευσε δύο ώρες μετά την πρώτη φορά που η μητέρα του τον άφησε μόνο. Ο βρεφονηπιακός σταθμός έκλεισε την ίδια μέρα επειδή δεν είχε άδεια και επειδή οι εργαζόμενοι σε αυτόν δεν είχαν εκπαιδευτεί να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες. Μέχρι και σήμερα τα αίτια που οδήγησαν στο τραγικό αυτό συμβάν παραμένουν άγνωστα ενώ η μητέρα του παιδιού περιμένει να της δώσουν απαντήσεις.

«Όλα ήταν ιδανικά και μαγικά γύρω από τον Karl. Ήταν το παιδί των ονείρων μου. Ποτέ δεν φαντάστηκα ότι θα τον χάσω. Ούτε στον χειρότερο εφιάλτη μου!».

Η Scorah και ο αρραβωνιαστικός της Lee Towndrow, δεν ήταν σε θέση να επιστρέψουν στο σπίτι τους στο Brooklyn. Για εβδομάδες έμεναν σε διαμέρισμα φίλων. Δεν μπορούσαν να επιστρέψουν στο σπίτι που θύμιζε και μύριζε σαν το μικρό τους αγγελούδι.

karl zoom de1ad7c6 9ea1 43ff ae89 9d0e385a3459

Λίγους μήνες αργότερα μετά την απώλεια, οι δύο γονείς δοκίμασαν για ένα δεύτερο παιδί. «Αγαπήσαμε και λατρέψαμε τον Karl πάρα πολύ, ήταν αδύνατο να φανταστούμε τις ζωές μας χωρίς εκείνον. Δεν μπορούσαμε να έχουμε τον Karl ξανά αλλά θα μπορούσαμε να έχουμε ένα άλλο παιδί, έναν αδερφό του Karl ή μία αδερφή που θα ήταν το ίδιο πολύτιμος/η όπως εκείνος!».

Έτσι 11 μήνες μετά υποδέχτηκαν ένα μικρό κορίτσι που το ονόμασαν Sevi. «Όπως και ο Karl, έτσι και η Sevi είναι πολύ δυνατή και περίεργη για όλα γύρω της!».

Εν το μεταξύ, η Scorah και η Ali Dodd (ακόμη μία μαμά από την Oklahoma όπου έχασε το παιδί της την πρώτη μέρα στον παιδικό σταθμό) δημιούργησαν μια καμπάνια για τους γονείς που αφήνουν τα παιδιά τους στον παιδικό σταθμό.«Καμία από εμάς δεν ήθελε να αφήσει τα παιδιά της, αλλά έπρεπε καθώς έπρεπε να εργαστούμε!». Τώρα μαζεύει υπογραφές ώστε οι γυναίκες να έχουν περισσότερο χρόνο με τα παιδιά τους και να μην χρειάζεται να τα αφήνουν τους πρώτους μήνες της ζωής τους!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved