Παιδικός σταθμός τιμώρησε 4χρονο, δίνοντάς του καυτερή σάλτσα

Η μητέρα του 4χρονου αγοριού ισχυρίζεται ότι ο γιος της αναγκάστηκε να φάει καυτερή σος στον παιδικό σταθμό, ως τιμωρία που χτύπησε ένα αγοράκι στην τάξη.

Μία Μαμά
Παιδικός σταθμός τιμώρησε 4χρονο, δίνοντάς του καυτερή σάλτσα

Η Melaina Whitley λέει στο Us Weekly ότι ο Tanner, που είναι ένα παιδί με ειδικές ανάγκες, πήγε τον γιο της στο νοσοκομείο του Arkansas, επειδή είχε πυρετό και έκανε εμετό. Η Whitley πίστευε ότι πρόκειται για ίωση, αλλά κάποιες μέρες μετά ο Tanner της είπε κάτι που την αναστάτωσε: «Μου είπε "Μαμά, έφαγα καυτερή σος στο σχολείο!". Μου εξήγησε ότι ήταν πολύ καυτερή και ότι έπινε συνέχεια νερό μετά από αυτό. Όταν τον ρώτησα γιατί έγινε αυτό, μου αποκάλυψε πως η δασκάλα του τον τιμώρησε, αναγκάζοντάς τον να φάει την καυτερή σος!».

agori-kauteri

«Ενώ ο Tanner αποκάλυπτε το τι θα συμβεί ήταν φανερά συγχυσμένος και συνέχιζε να λέει, "Δεν είναι αστείο"», είπε η μαμά του και αφού μίλησε με το σχολείο για να επιβεβαιώσει το συμβάν, κάλεσε αμέσως την αστυνομία.

melaina whitley tanner peighton zoom b25c549e b3a8 4130 8151 8e96ed39d56e

Η διευθύντρια του παιδικού σταθμού, Karla Curry, είπε στους αστυνομικούς, ότι η δασκάλα του παιδιού παραδέχτηκε ότι τον ανάγκασε να φάει καυτερή σάλτσα, επειδή «δεν άκουγε και χτυπούσε τα άλλα παιδιά». Όταν οι αστυνομικοί ρώτησαν τη δασκάλα, εξήγησε ότι αυτό δεν είναι κάτι κακό και συνηθίζεται στη δική της κουλτούρα κάτι τέτοιο.

Παρά το γεγονός η δασκάλα συνεχίζει να εργάζεται στο σχολείο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved