Ανατριχιαστικό βίντεο: Γυναίκα απαγάγει μωρό από εμπορικό κέντρο και φεύγει ανενόχλητη!

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα αυτό το ανατριχιαστικό βίντεο που δείχνει να απαγάγουν ένα νεογέννητο αγόρι από το εμπορικό κέντρο King of Prussia, στην Pennsylvania, πριν μερικές εβδομάδες.

Μία Μαμά
Ανατριχιαστικό βίντεο: Γυναίκα απαγάγει μωρό από εμπορικό κέντρο και φεύγει ανενόχλητη!

Το 6 λεπτών στιγμιότυπο, δείχνει την απαγωγέα, Cherie Amoore, φιλική και να είναι παρέα με τη μαμά του αγοριού, Malika Hunter, που ψώνιζε μαζί με τον μόλις 7 εβδομάδων γιο της, Ahsir Simmons και τον δύο ετών γιο της, Ahmad. Οι δύο γυναίκες πήγαν μαζί μέχρι το εστιατόριο όπου έκατσαν σε ένα τραπέζι και κουβέντιαζαν. Όταν η Hunter κοίταξε να δει το που βρίσκεται ο μεγαλύτερος γιος της, η Amoore παράνομα απήγαγε το μωρό της.

cherie amoore security camera 0ad61338 8447 41ed 9096 bb057dd2c6a3

Ευτυχώς, το νεογέννητο αγοράκι βρέθηκε ασφαλές, αφού η οικογένεια της γυναίκας που το απήγαγε, ειδοποίησε την αστυνομία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξε η αστυνομία, η γυναίκα που πήρε παράνομα το μωρό στο σπίτι της, εξήγησε στους ντετέκτιβ ότι πριν από ένα μήνα περίπου, ο νεογέννητος γιος της είχε πεθάνει.

cherie amoore mugshot ea155919 3fcd 4a17 8cef b7fd904b3f57

«Δεν ξέρω γιατί το έκανα αυτό. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Τον κρατούσα στην αγκαλιά μου και όλα τα συναισθήματά μου με έκαναν να σκεφτώ το δικό μου παιδί. Απλά ήθελα το παιδί μου. Το ήθελα πίσω. Ένιωσα σαν να κρατώ το δικό μου αγόρι ξανά. Ένιωθα όμορφα. Δεν ήθελα να χάσω αυτό το συναίσθημα που ένιωθα εκείνη τη στιγμή. Ποτέ δεν είχα πρόθεση να κάνω κάτι τέτοιο. Τρελάθηκα!», είπε η απαγωγέας στην αστυνομία.

Ωστόσο και σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, οι ανακριτές ποτέ δεν επιβεβαίωσαν το αν ποτέ απέκτησε παιδί. Τώρα η Amoore αντιμετωπίζει πολλαπλές κατηγορίες, όπως απαγωγή ανηλίκου, παράνομη αυτοσυγκράτηση, απόκρυψη παιδιού κλπ.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο της απαγωγής του παιδιού παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved