Από κάτι που τρώνε όλα τα παιδιά κινδυνεύει να χάσει τη ζωή της η μικρή Μιράντα!

Η χειρότερη μάχη για κάθε γονιό, είναι αυτή που προσπαθεί να σώσει τη ζωή του παιδιού του!

Μία Μαμά
Από κάτι που τρώνε όλα τα παιδιά κινδυνεύει να χάσει τη ζωή της η μικρή Μιράντα!

Η μικρή Mirranda, βρίσκεται στη ζωή με τη βοήθεια μηχανημάτων για πάνω από μια εβδομάδα και οι γιατροί είναι έτοιμοι να δουν αν είναι εγκεφαλικά νεκρή ώστε αποσυνδέσουν τα μηχανήματα.

Οι καταρρακωμένοι γονείς της, Patrik και Alison Lawson, προσπαθούν απεγνωσμένα να καθυστερήσουν τους γιατρούς για να δώσουν περισσότερο χρόνο στην 2 ετών κόρη τους, μήπως και καταφέρει και ανακτήσει τις αισθήσεις της.

mirranda4 20160520141758.jpg q75dx720y u0r1g0c

Στις 11 Μαϊου, την ημέρα των γενεθλίων της μητέρας της, η μικρή Mirranda έτρεξε στο δωμάτιο της μαμάς της και την κοίταξε, με μάτια γουρλωμένα χωρίς να πει τίποτε. Αμέσως, έπεσε στο πάτωμα. Σοκαρισμένοι οι γονείς της, άνοιξαν το στόμα της και προσπαθούσαν να δουν αν υπάρχει κάτι στο λαιμό της ώστε να το αφαιρέσουν, αλλά δεν είδαν τίποτε.

Ο πατέρας της, Patrick, άρχισε να της δίνει τις πρώτες βοήθειες, κάνοντάς της, τεχνητές αναπνοές ενώ η μητέρα της καλούσε ασθενοφόρο. Μέχρι, όμως, να φτάσει το ασθενοφόρο, η καρδιά της μικρής είχε σταματήσει. Σύμφωνα με την οικογένεια, η μικρή πνίγηκε, όπως ανακάλυψαν αργότερα, από ένα ποπ κορν.

Αργότερα, οι ελπίδες της οικογένειας άρχισαν να αναπτερώνονται, καθώς η καρδιά της μικρούλας άρχισε να χτυπά ξανά. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και διασωληνώθηκε αμέσως. Έκτοτε ακόμη βρίσκεται εκεί, χωρίς να έχει ξυπνήσει, ενώ στη ζωή την κρατούν τα μηχανήματα.

mirranda2 20160520141854.jpg q75dx720y u0r1g0c

Δεν είναι λίγα τα παιδιά που πεθαίνουν καθημερινά από πνιγμό. Πρόσφατα ακόμη δύο ιστορίες, είδαν το φως της δημοσιότητας, με δύο παιδιά που έχασαν τη ζωή τους από πνιγμονή καθώς έτρωγαν χωρίς επίβλεψη.

Ο μικρός Thomas, 15 μηνών, έχασε τη ζωή του, καθώς έτρωγε ένα μούρο, ενώ ο μικρός Jacob, 2 ετών, έπεσε σε κώμα, εκπνέοντας λίγες μέρες αργότερα, μετά από πνιγμονή που προκλήθηκε από μια ρώγα σταφυλιού, σε μια πιτσαρία που έτρωγε με τους γονείς τους.

Δεν είναι ένα ασυνήθιστο φαινόμενο. Το φαγητό είναι η κύρια αιτία πνιγμού στα παιδιά. Πρόκειται για ένα τρομερό ατύχημα, που προκαλεί, μη αναστρέψιμες καταστάσεις.

Μάθετε εδώ πώς μπορείτε να βοηθήσετε ένα παιδί που πνίγεται

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved