Το λάθος της να αφήσει την 2 ετών κόρη της να δει μόνη Μπομπ Σφουγγαράκη, σκότωσε τη μικρή της!

Μια μητέρα άφησε μόνη την δύο ετών κόρη της για δέκα λεπτά να δει την αγαπημένη της σειρά κινουμένων σχεδίων, Μπομπ Σφουγγαράκη, όταν έτρεξε στο σαλόνι μόλις άκουσε έναν δυνατό θόρυβο και τις κραυγές της κόρης της.

Μία Μαμά
Το λάθος της να αφήσει την 2 ετών κόρη της να δει μόνη Μπομπ Σφουγγαράκη, σκότωσε τη μικρή της!

Η μικρή Jasmine Lilian Cammilleri βρέθηκε με την πλάτη στο πάτωμα και την 37 ιντσών LED τηλεόραση να είναι επάνω στο στήθος της. Και όλα αυτά επειδή άφησε την μικρή χωρίς επίβλεψη.

1459903813024

Η μικρή σκαρφάλωσε στην τηλεόραση και έπεσε στο πάτωμα μαζί με αυτή. Αμέσως η μητέρα κάλεσε ασθενοφόρο, δίχως δεύτερη σκέψη, αλλά η δυστυχώς το παιδί άφησε την τελευταία του πνοή λίγες ώρες μετά, στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.

H Jasmine ήταν γεμάτη ζωντάνια και ενέργεια, είπε η μητέρα της Megan Cammilleri, που έχει ακόμη δύο μεγαλύτερα παιδιά, ήταν πάντα χαρούμενη και «το παιδί που κάθε γονιός ονειρεύεται να έχει!». Η Jasmine δεν φοβόταν τίποτε. Αν και οι γονείς της, την είχαν προειδοποιήσει να μην σκαρφαλώνει στα έπιπλα και να μην πλησιάζει στην τηλεόραση, εκείνη το έκανε όταν κανείς δεν ήταν κοντά της.

Μάλιστα, πριν γίνει το άτυχο συμβάν, η 2χρονη είχε επιχειρήσει να ανέβει στην τηλεόραση, και για αυτό το λόγο οι γονείς της, είχαν σπρώξει την τηλεόραση αρκετά πιο κοντά στον τοίχο, ώστε να μην μπορεί να τη φτάσει η μικρή.

Τώρα, προειδοποιούν όλους τους άλλους γονείς, να μην αφήνουν τα παιδιά τους μόνα κοντά στην τηλεόραση ώστε να μη συμβεί σε κανέναν, αυτό που συνέβη σε εκείνους. Επίσης συνιστούν σε όλους, να διαβάζουν τις οδηγίες της κάθε τηλεόρασης, και τους προτρέπουν να κρεμούν ψηλά τις τηλεοράσεις ώστε να μην είναι προσβάσιμες από κανένα παιδί!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved