Ένας καβγάς με τον πατέρα του,οδήγησε τον 13χρονο Κωνσταντίνο να φύγει από το σπίτι μαζί με τον αδελφό του!

Ο Κωνσταντίνος 13 ετών μαζί με τον 8χρονό αδερφό του Γιώργο έφυγαν από το σπίτι τους.

Μία Μαμά
Ένας καβγάς με τον πατέρα του,οδήγησε τον 13χρονο Κωνσταντίνο να φύγει από το σπίτι μαζί με τον αδελφό του!

Ο λόγος; Ο μεγαλύτερος διαπληκτίστηκε με τον πατέρα του το προηγούμενο βράδυ επειδή δεν του επέτρεπε να πάει βόλτα με τους φίλους του!

Κοιμήθηκε το βράδυ στο σπίτι τους και ξημερώματα χωρίς ο ίδιος και ο αδερφός του να γίνουν αντιληπτοί από τους γονείς τους, έφυγαν, πήραν το τρένο από μεγάλη αστική πόλη με άγνωστο προορισμό.

Όταν συνειδητοποίησε τι έκαναν και φτάνοντας σε άγνωστο μέρος κάλεσε στην «Γραμμή SOS 1056» για να ζητήσει βοήθεια και ανέφερε ότι μετάνιωσε για αυτήν τους την κίνηση και θέλουν να επιστρέψουν στους γονείς τους.

Οι άνθρωποι του Χαμόγελου του Παιδιού, συζήτησαν με τον Κωνσταντίνο τους κινδύνους που υπάρχουν όταν ανήλικα παιδιά απομακρύνονται από το οικογενειακό τους περιβάλλον και πως πρέπει να προστατεύουν τον εαυτό τους όταν τα προσεγγίζουν ξένα άτομα. Στη συνέχεια ενημερώθηκε για τη διαδικασία που ακολουθεί «Το Χαμόγελο Του Παιδιού» σε περιπτώσεις όπως τη δική του, και αναφέρθηκε να μην μετακινηθούν από το σημείο το οποίο βρίσκονται.

Επιτόπου, ενημερώθηκε η Άμεση Δράση για να επιληφθεί και να παραλάβουν τα παιδιά από το σημείο που μας υπόδειξαν.

Λίγη ώρα αργότερα και κατόπιν ενημέρωσής μας από τις αρχές, τα δυο ανήλικα παιδιά βρίσκονταν σε ασφαλές περιβάλλον και στη συνέχεια παραδόθηκαν στη ζεστή αγκαλιά των γονιών τους.

Η «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056» λειτουργεί 24ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, προκειμένου να βοηθήσει και να βρεθεί δίπλα σε κάθε παιδί που έχει ανάγκη....

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved