Ένα τρίχρονο κορίτσι πέθανε από κάτι που δίνουμε όλοι οι γονείς στα παιδιά μας ως λιχουδιά!

Ένα κορίτσι από τη Γαλλία πέθανε από κάτι που δίνουμε όλοι οι γονείς στα παιδιά μας ως λιχουδιά και που ποτέ πριν δεν είχαμε σκεφτεί ότι θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο.

Μία Μαμά
Ένα τρίχρονο κορίτσι πέθανε από κάτι που δίνουμε όλοι οι γονείς στα παιδιά μας ως λιχουδιά!

Τις τελευταίες μέρες το γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση ότι ένα τρίχρονο κορίτσι στην Τουλούζ, πνίγηκε με ένα παιχνίδι που βρήκε μέσα σε ένα σοκολατένιο αβγό.

Αμέσως η μητέρα του κοριτσιού κάλεσε την αστυνομία όπου κατάφερε να επαναφέρει για λίγο τις αισθήσεις του παιδιού λίγο πριν πεθάνει λόγω εγκεφαλικής βλάβης που προκλήθηκε από την έλλειψη οξυγόνου.

Μια αυτοψία που δημοσιεύθηκε την περασμένη Τρίτη επιβεβαίωσε ότι ο θάνατος ήταν το αποτέλεσμα «απόφραξης των αεραγωγών». «Το παιχνίδι που κατάπιε εμπόδιζε τον αεραγωγό του μικρού κοριτσιού», όπως περιέγραψαν οι γαλλικές αρχές.

Η γνωστή εταιρία που κατασκευάζει αυτά τα αβγά έκπληξη, προειδοποιεί τους γονείς ότι απαγορεύεται η χρήση από παιδιά κάτω των 3 ετών καθώς περιέχει μικρά κομμάτια παιχνιδιών.

Και ενώ τα σοκολατένια αυγά είναι ιδιαίτερα δημοφιλή σε όλη την Ευρώπη στην Αμερική έχουν απαγορευθεί βάση νόμου που απαγορεύει να κρύβονται παιχνίδια στα τρόφιμα, καθώς θα μπορούσαν προκαλέσουν πνιγμό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved