«Ένα μάθημα για κάθε γιο και μία ελπίδα για κάθε πατέρα», μια ιστορία που όλοι πρέπει να διαβάσουν

Αυτή η ιστορία κάνει τις τελευταίες μέρες το γύρο του διαδικτύου και όλοι όσοι τη διαβάζουν την κοινοποιούν αμέσως στον τοίχο τους.

Μία Μαμά
«Ένα μάθημα για κάθε γιο και μία ελπίδα για κάθε πατέρα», μια ιστορία που όλοι πρέπει να διαβάσουν

Πρόκειται για ένα μάθημα ζωής που ένας γιος δίνει σε όλους εμάς και όλους εσάς. Διαβάστε τη και αφήστε τα δικά σας σχόλια!

«Ένας γιος πήρε τον ηλικιωμένο πατέρα του και πήγαν σε ένα πολύ σικ εστιατόριο για δείπνο.

Ο πατέρας ήταν πολύ γέρος και αδύναμος. Καθώς έτρωγε, τα φαγητά του έπεφταν και λέρωναν το πουκάμισο και το παντελόνι του.

Οι θαμώνες τους έβλεπαν με αποστροφή, ενώ ο γιος του συνέχιζε να τρώει απόλυτα ήρεμος.

Αφού τελείωσε το φαγητό του, ο γιος του τον πήγε στην τουαλέτα και καθάρισε τα υπολείμματα τροφίμων, του καθάρισε τους λεκέδες, του χτένισε τα μαλλιά και του διόρθωσε τα γυαλιά του. Όταν βγήκαν από την τουαλέτα όλο το εστιατόριο κοίταζε τον γιο και δεν μπορούσε να κατανοήσει πως ένας τόσο νέος άνδρας μπορούσε να φέρεται έτσι και να εκτίθεται δημοσίως.

Ο γιος πήρε αγκαζέ τον πατέρα του και στράφηκε προς την έξοδο. Εκείνη τη στιγμή ένας άνδρας μεταξύ των θαμώνων φώναξε τον γιο και τον ρώτησε, «Δε νομίζετε ότι έχετε αφήσει κάτι πίσω;».

Ο γιος απάντησε: «Όχι, κύριε, δεν έχω αφήσει κάτι» και ο γέρος απάντησε, «Κι όμως ναι! Αφήσατε ένα μάθημα για κάθε γιο και μία ελπίδα για κάθε πατέρα!».

Ολόκληρο το εστιατόριο έπειτα έμεινε σιωπηλό!

12106838 1053057804726646 7618571413245309055 n
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved