Νοσοκόμα θηλάζει μωρό που δεν σταματούσε το κλάμα πριν το χειρουργείο (εικόνα)

Όταν ένα μωράκι άρχισε να κλαίει ασταμάτητα πριν από τη χειρουργική επέμβαση που επρόκειτο να υποβληθεί, οι γιατροί δεν ήξεραν τι να κάνουν ώστε να το ηρεμήσουν. Τότε τη λύση έδωσε μία νοσοκόμα.

Μία Μαμά
Νοσοκόμα θηλάζει μωρό που δεν σταματούσε το κλάμα πριν το χειρουργείο (εικόνα)

Η Li Baoxia, μια νέα μητέρα και νοσοκόμα στο νοσοκομείο της επαρχίας Γκουανγκντόνγκ της Κίνας, είχε μόλις επιστρέψει από ένα άλλο χειρουργείο, όταν είδε το μικρό αγοράκι να κλαίει σπαρακτικά. Τι κι αν οι γιατροί του είχαν ήδη χορηγήσει τοπικό αναισθητικό, τίποτα δεν μπορούσε να ηρεμήσει τον μικρούλη.

Τότε η Baoxia προσφέρθηκε να θηλάσει το παιδί, σε μια προσπάθεια να το ηρεμήσει ώστε να σταματήσει να κλαίει. Προς έκπληξη όλων, το μωρό σταμάτησε το κλάμα μόλις η νοσοκόμα άρχισε να το θηλάζει. Οι γιατροί κατάφεραν να ολοκληρώσουν το χειρουργείο του μικρού μωρού χωρίς περαιτέρω επιπλοκές.

Capture2

Ο Zhao Zhengyuan,ο επικεφαλής χειρουργός του μωρού, είπε ότι ήταν πολύ συγκινημένος από τη γενναιόδωρη πράξη της Baoxia. «Χωρίς τη βοήθειά της, θα έπρεπε να ακυρώσουμε τη χειρουργική επέμβαση», πρόσθεσε ο χειρουργός.

Ο πατέρας του παιδιού, όταν έμαθε τα νέα ευχαρίστησε προσωπικά τη νεαρή μητέρα-νοσοκόμα για την καλοσύνη της.

«Σας ευχαριστώ! Όχι μόνο για την ιατρική φροντίδα που δείξατε στο παιδί μου αλλά και για τη μητρική. Έχετε την ατελείωτη ευγνωμοσύνη μου. Είστε μία νοσοκόμα-άγγελος»!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved