Ένας άγνωστος προσπαθεί να μπει στο σχολικό λεωφορείο. Δείτε την αντίδραση του οδηγού (βίντεο)

Τα σχολεία έχουν αρχίσει και οι γονείς σε όλο τον κόσμο σχεδόν ετοιμάζουν φαγάκι για τα παιδιά, ελέγχουν αν έχουν διαβάσει και τους εύχονται να έχουν μια καλή μέρα κάθε πρωί.

Μία Μαμά
Ένας άγνωστος προσπαθεί να μπει στο σχολικό λεωφορείο. Δείτε την αντίδραση του οδηγού (βίντεο)

Αλλά αλήθεια, πόσοι από αυτούς γνωρίζουν τους ανθρώπους που οδηγούν τα σχολικά λεωφορεία που οδηγούν τα παιδιά στο σχολείο τους;

Σύμφωνα με τον Αμερικανικό σύλλογο οδηγών σχολικών λεωφορείων, περισσότερα από 25 εκατομμύρια παιδιά χρησιμοποιούν τα κίτρινα σχολικά λεωφορεία για να φτάσουν στις σχολικές τάξεις. Παρόλα αυτά, ακόμη και οι γονείς που έχουν ενεργό ρόλο στις ακαδημαϊκές ζωές των παιδιών τους, σπάνια έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από το τιμόνι.

Οι οδηγοί υπόκεινται σε συνεχείς ελέγχους και εξετάσεις υγείας ώστε να κρίνονται κατάλληλοι για την οδήγησή τους, σημειώνει η ASBC. Ο Crosby ένας οδηγός σχολικού λεωφορείου στο Dave Cooke του Τέξας έγινε παράδειγμα προς μίμηση. Όχι μόνο επειδή γνωρίζει κάθε παιδί με το μικρό του όνομα, αλλά γιατί προστάτεψε τα παιδιά από μια άγνωστη γυναίκα που προσπάθησε με τη βία, να επιβιβαστεί στο λεωφορείο που οδηγούσε.

Όπως αναφέρει ο ίδιος στο παρακάτω βίντεο αλλά και όπως κατέγραψε η κάμερα που έχει το λεωφορείο, μια αλλοπρόσαλλη γυναίκα προσπάθησε να επιβιβαστεί ζητώντας από τα παιδιά να κατέβουν όλα κάτω. Παρά τις απειλές της, να τον δαγκώσει και να τον χτυπήσει, αυτός έβαλε το σώμα του σαν ασπίδα στην πόρτα, εμποδίζοντάς τη να ανέβει. Μάλιστα είπε στα παιδιά ότι αν χρειαστεί να κλείσουν μόνα τους την πόρτα!

Με τη βοήθεια ενός γονέα, απομάκρυνε τη γυναίκα από τις σκάλες του λεωφορείου όπου τέθηκε υπό κράτηση από την αστυνομία.

Δείτε το στιγμιότυπο στο παρακάτω βίντεο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved