Έχει 12 παιδιά και είναι έγκυος για 13η φορά!

Και όμως αυτό το ζευγάρι στις ΗΠΑ, έχει 12 παιδιά και τα 12 από αυτά είναι αγόρια και τώρα περιμένει και το 13ο παιδί.

Μία Μαμά
Έχει 12 παιδιά και είναι έγκυος για 13η φορά!

«Μου αρέσει να είμαι έγκυος. Πέρασα τη μισή μου ζωή με το να είμαι έγκυος. Είναι ένα πολύ όμορφο και πολύ ιδιαίτερο συναίσθημα!», είπε η μαμά Κάτεριν Σβάτ.

Η Κάτεριν και ο σύζυγός της Τζέι, περιμένουν το 13ο παιδί τους και ελπίζουν να είναι και αυτό αγόρι. Αν και είναι το 13ο παιδί τους έχουν πολύ περισσότερη υπομονή από τον καθένα από εμάς και έτσι δεν θέλουν να ξέρουν το φύλο του παιδιού τους. Περιμένουν να το ανακαλύψουν στις 9 Μαΐου 2015, όπου και πρόκειται να γεννηθεί το μικρούλι. Είναι κάτι σαν παράδοση για αυτούς πια να είναι έκπληξη το φύλο των παιδιών τους.

blue-booties-30102014

«Αν πρόκειται να κάνουμε κορίτσι, νομίζω θα είναι ένα σοκ για εμάς», είπε η μέλλουσα μαμά στην εφημερίδα The Grand Rapids Press. Αν και η μαμά θέλει αγόρι ο μπαμπάς ωστόσο δηλώνει πώς ένα κορίτσι δεν θα τον πείραζε καθώς θα έκανε τη διαφορά. «Ξέρω τα πάντα και ότι έχει να κάνει με τα αγόρια. Θα ήθελα όμως να δω και πώς είναι η άλλη πλευρά. Η πλευρά να έχω και ένα κορίτσι!», είπε ο μπαμπάς.

Με τους γονείς να έρχονται σε αντιπαράθεση η μαμά πιστεύει πώς ένα αγόρι θα ήταν πιο εύκολο. «Ένα κορίτσι θα έφερνε τα πάνω κάτω στο σπίτι. Είναι καλύτερο να έρθει ένα ακόμη αγόρι καθώς ξέρουμε τα πάντα πια γύρω από αυτά.»!

Ο μεγαλύτερος γιος τους είναι 22 ετών και ο μικρότερος είναι 1 έτους!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved