Η απελπισία οδήγησε αυτή τη μαμά, στη χρήση ναρκωτικής ουσίας για να κρατήσει την κόρη της ζωντανή!

Αλήθεια εσείς τι θα κάνατε στην θέση της. Φανταστείτε να βλέπατε το παιδάκι σας να υποφέρει. Φανταστείτε να σας έλεγαν οι γιατροί ότι δεν περνάει τίποτε άλλο από το χέρι τους. Φανταστείτε να είχατε μόνο μια επιλογή για να σταματήσει να πονά το παιδάκι σας, αλλά αυτή η επιλογή να ήταν αντίθετη του νόμου. Αυτό συνέβη και στη Νικόλ Κόουλς από την Τασμανία.

Μία Μαμά
Η απελπισία οδήγησε αυτή τη μαμά, στη χρήση ναρκωτικής ουσίας για να κρατήσει την κόρη της ζωντανή!

Οκτώ χρόνια πριν, η Άλις ήταν ένα υγιές μωρό. Αλλά μερικές εβδομάδες μετά τη γέννησή της, άρχισε να υποφέρει από μία αρκετά απειλητική για τη ζωή ασθένεια. Σύμφωνα με το News.com, οι γιατροί είπαν στη μητέρα της Νικόλ, ότι δεν υπήρχε τίποτα που θα μπορούσαν να κάνουν.

Έχοντας εξαντλήσει όλες τις ιατρικές μεθόδους για να σταματήσει τον πόνο του παιδιού της, και χωρίς να παραιτηθεί ούτε μια μέρα, από το να βλέπει το παιδί της να αργοπεθαίνει, άρχισε να της χορηγεί, ιατρική μαριχουάνα.

Η μικρή Άλις, παίρνει έλαιο μαριχουάνας από το Φεβρουάριο και την έχει βοηθήσει σημαντικά. Πηγαίνει στο σχολείο. Και ζει μια σχετικά φυσιολογική ζωή. Το μόνο πρόβλημα, είναι ότι το φάρμακό της είναι παράνομο.

Το κορίτσι πάσχει από μια σπάνια γενετική διαταραχή που ονομάζεται cdkl-5, η οποία περιλαμβάνει και επιληπτικές κρίσεις, είπε η μητέρα της στην τηλεοπτική εκπομπή «SBS Insights» προχθές το βράδυ.

«Όταν είστε αντιμέτωποι με την απώλεια του παιδιού σας και το να δοκιμάσετε κάτι, που απαγορεύετε να δοκιμάσετε, τι θα επιλέγατε εσείς; Εγώ απλά δοκίμασα το απαγορευμένο και είδα ότι είχε αποτέλεσμα στο παιδί μου», συμπλήρωσε η μητέρα, δείχνοντας την παρακάτω εικόνα, για το πώς ήταν η μικρή Άλις πριν την χορήγηση της μαριχουάνας και μετά!

2014-10-08 10-37-43

Ωστόσο, η Νικόλ δεν είναι καν σίγουρη ότι αυτό που δίνει στην 8χρονη κόρη της, είναι στην πραγματικότητα ιατρική μαριχουάνα. Διότι, είναι παράνομο να την δοκιμάζουν. Ανεξάρτητα από ότι λένε σε αυτή τη μητέρα όμως, όπως δηλώνει και η ίδια δεν είχε άλλη επιλογή!

Μάλιστα δημιούργησε και μια σελίδα στο Facebook, με μόνο σκοπό να νομιμοποιήσει το έλαιο μαριχουάνας ώστε να μπορούν τα παιδιά σαν το δικό της, να το χρησιμοποιήσουν ώστε να είναι πιο υγιή!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved