Αληθινή ιστορία: «Το παιδί μου με έσωσε από βέβαιο θάνατο!»

Η ιστορία της Λιζ Μπάντκοκ, έχει πολλά να μας διδάξει. Εξαρτημένη για χρόνια από ηρεμιστικά χάπια και αλκοόλ, βάδιζε προς το θάνατο εις γνώση της. Το γεγονός όμως ότι έγινε μητέρα την έσωσε.

Μία Μαμά
Αληθινή ιστορία: «Το παιδί μου με έσωσε από βέβαιο θάνατο!»

Η Μπάντκοκ ξεκίνησε το ποτό, όταν ήταν 13 ετών! "Αισθανόμουν τόσο ωραία και διαφορετική όταν έπινα, που οι φίλοι μου και το σχολείο δεν με γέμιζαν πια", λέει η 40χρονη γυναίκα σήμερα. "Στα 20 μου έπινα τόσο πολύ, που για πρωινό ήθελα μόνο ένα μεγάλο ποτήρι μπίρα"!

Η εξάρτησή της ήταν τόσο έντονη από το ποτό, που αναγκάστηκε να στραφεί στα χάπια. " Είχα τάσεις αυτοκτονίας στην προσπάθεια μου να το κόψω και έτσι άρχισα να παίρνω ηρεμιστικά και υπνωτικά. Σύντομα ήμουν εξαρτημένη και στα δύο: αλκοόλ και χάπια".

Στα 26 της γνώρισε τον σύντροφό της, ο οποίος σύντομα ανακάλυψε το σοβαρό πρόβλημα της Λιζ. "Έλεγα συνεχώς ψέματα και είχα δικαιολογίες για τα πάντα. Είχα γίνει εξπέρ στο να κρύβω την εξάρτησή μου". Το 2003 παντρεύτηκαν με την υπόσχεση εκείνη να κόψει το ποτό. Πήγε σε πρόγραμμα απεξάρτησης και το κατάφερε για λίγο καιρό, ώσπου ανακάλυψε ότι είχε ενδομητρίωση και οι γιατροί της είπαν ότι είναι σχεδόν αδύνατον στην περίπτωσή της να κάνει παιδί φυσιολογικά.

Έκανε αρκετές εξωσωματικές αλλά χωρίς επιτυχία. "Αμέσως στράφηκα στο ποτό και τα χάπια από την στενοχώρια μου. Έπινα 2 λίτρα βότκα την ημέρα και έπαιρνα 2-300 mg βάλιουμ". Τότε έμαθε ότι το συκώτι της ήταν τόσο χάλια που θα το έχανε σε λίγο καιρό, αν συνέχιζε.

Ξαναγύρισε σε πρόγραμμα απεξάρτησης και το 2011 άκουσε αυτό που δεν περίμενε να ακούσει ποτέ: ήταν έγκυος! "Μόλις κατάλαβα ότι μια ζωή μεγαλώνει μέσα μου, αμέσως επανεξέτασα όλη την ζωή μου. Έκοψα τα πάντα στο λεπτό. Ο άντρας μου δεν με πίστευε και νόμιζε ότι θα ξαναρχίσω. Δεν έχω βάλει σταγόνα στο στόμα μου από τότε και ούτε πρόκειται".

Το 2012 η Λιζ Μπάντκοκ γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Χάρυ, το θαύμα της ζωής της όπως τον ονομάζει. "Αισθάνομαι η πιο πλούσια γυναίκα στον κόσμο και το παιδί μου είναι το ναρκωτικό μου"!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved