Αναγνώστρια του mothersblog διηγείται: «Η άγνωστη φωνή στο μπάνιο που κοψοχόλιασε τη μητέρα μου»

Μια αναγνώστρια του mothersblog μας έστειλε τη δική της ιστορία και διηγείται την «τρομακτική» εμπειρία που είχε η μαμά της από τον Φέρμπι, το λούτρινο κουκλάκι που μιλάει.

Μία Μαμά
Αναγνώστρια του mothersblog διηγείται: «Η άγνωστη φωνή στο μπάνιο που κοψοχόλιασε τη μητέρα μου»

Με αφορμή το κείμενο «Οταν ένα λούτρινο που μιλάει πήγε να με "στείλει" στον άλλο κόσμο», της Ελένης Κεχαγιά, ήρθε στα μηνύματα της ιστοσελίδας μας η αστεία ιστορία που σας την παρουσιάζουμε με χαρά:

«Συνέβη πριν από χρόνια, ένα βράδυ που η μάνα μου είχε αφήσει την αδερφή μου κι εμένα στη γιαγιά μας. Καινούργιο σπίτι, ήθελε να τακτοποιήσει τα πράγματα μετά τη μετακόμιση με την ησυχία της, σε καινούργια γειτονιά, αραιοκατοικημένη.

Αργά το βράδυ, πριν κοιμηθεί, μπήκε στο μπάνιο. Στην οικογένειά μου, όλοι σολάρουμε στο μπάνιο, έτσι κι η μάνα μου -η οποία by the way έχει απαίσια φωνή- ξεκίνησε να τραγουδάει.

Δεν πρόλαβε να ανοίξει το στόμα της και ακούστηκε ένα δυνατό "ιιιιιούχουυυυ".

Σιωπή. Της κόπηκε το αίμα.

Κλείνει νερά, τραβάει την κουρτίνα, βγαίνει έξω από τη μπανιέρα, τίποτα. Νόμιζε ότι ήταν ιδέα της. Ξαναμπαίνει για μπάνιο, ξαναρχίζει να τραγουδάει και εκεί ήταν που τα είδε όλα, γιατί η ίδια φωνή άρχισε να μιλάει μια ακαταλαβίστικη γλώσσα "γιούυυχου, ντινγκ ντονγκ, ιάαάαα".

Πετάγεται έξω με τα νερά, ακολουθεί τη φωνή που προερχόταν μέσα από το καλάθι με τα άπλυτα και βρίσκει τον Φέρμπι της αδερφής μου, εκείνο το γλυκό κουκλάκι, να της ανοιγοκλείνει τα μάτια και να της λέει "i'm hungry, do you love me;"»!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved