«Όταν σε αγκαλιάζω, είναι σαν να αγκαλιάζω τον εαυτό μου»

Διαβάστε την εξομολόγηση αυτής της μαμάς.

Μία Μαμά
«Όταν σε αγκαλιάζω, είναι σαν να αγκαλιάζω τον εαυτό μου»
Instagram @ erinsinsidejob

Η Erin Bahadur μετά από δύο παιδιά, εξακολουθεί να ανακαλύπτει συνεχώς νέα πράγματα για τη μητρότητα. Πολλά από αυτά τα μοιράζεται στον λογαριασμό της στο Instagram όπως και φωτογραφίες με τα σημάδια της τομής στο σώμα της.


https://www.instagram.com/p/CUfNppJLbza/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε ένα από τα ποστ της μίλησε για το πώς κατάφερε το παιδί της να την κάνει να θυμηθεί πώς είναι να νοιώθει ξανά όλα όσα πίστευε ότι είχε καλά κρυμμένα ή απλά δεν είχε τη δύναμη πια να ξανανιώσει.


https://www.instagram.com/p/CUphCzyrVbR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ξέχασα πώς ήταν να νιώθεις τόσο έντονα.⠀⠀⠀⠀

Να πνίγεσαι από τους λυγμούς τόσο πολύ που να δυσκολεύεσαι να αναπνεύσεις – να αναζητάς λίγο αέρα καθώς το μικροσκοπικό σου στήθος ανεβοκατεβαίνει πάνω στο δικό μου.
Να νιώθεις ότι οι σκέψεις σου τρέχουν πιο γρήγορα απ' όσο μπορείς να τις εκφράσεις με λέξεις.

Μεγάλωσα, αλλά εξακολουθώ να ξέρω πώς είναι να οδηγείς αυτό το τρένο. Η μόνη διαφορά είναι ότι έμαθα να πατάω φρένο πριν από πολλά χρόνια. Δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητα καλό, το πόσο εύκολα έμαθα να το χρησιμοποιώ, αλλά αυτό συμβαίνει.⠀

Μέσα σε τόσους πολλούς λόγους που δεν μπορώ πλέον να μετρήσω, αυτός είναι ίσως ο σημαντικότερος του να είμαι η μητέρα σου: Μου υπενθύμισες πώς είναι να νιώθεις. ‘Ολες τις στιγμές, τις απλές, τις καθημερινές, τις σημαντικές και τις ασήμαντες.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Ξαφνικά, θυμάμαι κάθε συναίσθημα που ήταν πολύ δυνατό, κάθε αντίδραση που ήταν πολύ μεγάλη και που με την πάροδο του χρόνου μου ήταν δύσκολο να αισθανθώ το παραμικρό.

Όλα αυτά τα λέω γιατί πραγματικά όταν σε αγκαλιάζω είναι σαν να αγκαλιάζω τον εαυτό μου».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved