Δεν αγαπώ πάντα το σώμα που απέκτησα μετά τον τοκετό

Η Kaitlyn Nilles, κατάφερε να γίνει viral με μια φωτογραφία και ένα μήνυμά της. Μήνυμα που είχε ως αποδέκτες, τις γυναίκες που έχουν γεννήσει και που νιώθουν αμήχανα με το νέο τους σώμα.

Μία Μαμά
Δεν αγαπώ πάντα το σώμα που απέκτησα μετά τον τοκετό

Όπως η ίδια αποκάλυψε, δεν της αρέσει το νέο της σώμα κάποιες φορές, όμως αναγνωρίζει όλα όσα έχει κάνει για εκείνη και συνεχίζει να κάνει καθημερινά.

Κάτω από μια φωτογραφία που δείχνει την κοιλίτσα της γράφει:


https://www.instagram.com/p/CO-eKiqnEEt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"Μερικές φορές εύχομαι να μπορούσα να μπω ξανά στα ρούχα που φορούσα πριν μείνω έγκυος, τότε που δεν είχα την κοιλιά της εγκυμοσύνης και τις ραγάδες και το επιπλέον δέρμα. Κάποιες φορές εύχομαι η μέση μου να ήταν λεπτότερη. Αυτές τις μέρες που νιώθω έτσι θέλω να υπενθυμίζω στον εαυτό μου όλα όσα έκανε το σώμα μου για εμένα:

Ταΐζει το μωρό μου καθημερινά

Φιλοξένησε και μεγάλωσε δύο κόρες

Είναι δυνατό και μου επιτρέπει να εξασκούμαι κάθε μέρα

Μπορεί να μην μου αρέσει πάντα το νέο μου σώμα, αλλά σέβομαι όλα όσα έχει κάνει για εμένα και συνεχίζει να κάνει καθημερινά.

Εσείς; Τι αγαπάτε περισσότερο στο σώμα που αποκτήσατε μετά τον τοκετό;"

Αλήθεια, εσείς αγαπάτε το σώμα σας; Το φροντίζετε; Αναγνωρίζετε όλα όσα έχει κάνει για εσάς και τα μικρά σας; Στείλτε το δικό σας μήνυμα σε όλες εκείνες τις γυναίκες-μαμάδες που κοιτάζονται στον καθρέφτη καθημερινά. Παρακινήστε τις να αγαπήσουν τον εαυτό τους και το σώμα τους, no matter what!

Δείτε παρακάτω μερικές από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ίσως σας κάνουν να δείτε τις ραγάδες και όλα τα σημάδια που αφήνει η εγκυμοσύνη στο γυναικείο σώμα, με άλλο μάτι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved