Το post αυτής της μαμάς θα αγγίξει πολλές γυναίκες με νεογέννητο στο σπίτι

Με το ένα χέρι κρατά το μπιμπερό με το γάλα ταΐζοντας το μωρό της και με το άλλο, τρώει!

Το post αυτής της μαμάς θα αγγίξει πολλές γυναίκες με νεογέννητο στο σπίτι
Instagram@_sarasstory

Η Sara μέσα από το blog της μοιράζεται όλες τις εμπειρίες που έχει αποκτήσει από τη ημέρα που γέννησε κι έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Παράλληλα δίνει συμβουλές, αφηγείται ιστορίες τόσο από την εγκυμοσύνη όσο και μετά τον τοκετό, κι όλα αυτά με μοναδικό στόχο να κάνει όλες τις νέες μαμάδες να νιώσουν λιγότερο μόνες.

Σε αυτό αποσκοπεί και το συγκεκριμένο post που έκανε όταν τάιζε το μωρό της και παράλληλα έτρωγε.


https://www.instagram.com/p/CMNlDWkDoix/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Μαμάδες, μοιάζει ποτέ η μέρα σας σαν κι αυτή;

Μερικές ημέρες ο Noah κοιμάται για 2+ ώρες και έτσι μπορώ να κάνω πολλά ( όπως ντους και να φροντίσω τον εαυτό μου). Άλλες μέρες (όπως σήμερα) αποφασίζει και κοιμάται για 30 λεπτά κάθε 2 ώρες. Είμαι εξουθενωμένη. Σε περισσότερες από μία περιπτώσεις σήμερα έπρεπε είτε να θυσιάσω το φαγητό, τον ύπνο, την καθαριότητα ή το ντους επειδή με χρειαζόταν.

Και είμαι πολύ τυχερή που νιώθω ότι με χρειάζεται.

Αλλά γ@@@@ο μερικές ημέρες είναι εξοντωτικό. Και θέλω να βγω από την πρίζα για 24 ώρες για να επαναφορτίσω τις μπαταρίες μου. Αυτό δεν σε κάνει κακή μαμά που θέλεις απεγνωσμένα χρόνο για σένα. Είναι ανθρώπινο.

Νέες μητέρες ... είχαμε την πολυτέλεια να ασχολούμαστε μόνο με τον εαυτό μας και τώρα αυτό τέλειωσε. Ας δώσουμε στους εαυτούς μας λίγο χρόνο και ας δεχτούμε ότι είναι αναγκαία μια περίοδος προσαρμογής σε αυτή τη νέα ζωή, με τις νέες απαιτήσεις ...

Είναι σκληρή δουλειά, αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved