Όπου εσείς βλέπετε ένα χάος τα μικρά σας βλέπουν μια εκπληκτική μαμά

Ξέρετε, κάποιες φορές η μητρότητα μπορεί να μοιάζει διαφορετική για πολλές μαμάδες.

Όπου εσείς βλέπετε ένα χάος τα μικρά σας βλέπουν μια εκπληκτική μαμά

Η ιστορία της ζωής μου

Η blogger Esther Anderson, που τα βίντεό της όλα αυτά τα χρόνια κάνουν πολλές μαμάδες να ταυτίζονται μαζί της, πριν αρκετά χρόνια είχε κάνει μια ανάρτηση με αυτή τη φωτογραφία, θυμίζοντας σε όλες εμάς πόσο σκληρά κρίνουμε εμείς τους εαυτούς μας, σε αντίθεση με τα παιδιά μας που νιώθουν οικεία μαζί μας και μας αγαπούν για όλα αυτά που εμείς θεωρούμε ότι κάνουμε λάθος.

Στη φωτογραφία φαίνονται άπλυτα, ρούχα πεταμένα, ένα γενικά ακατάστατο σαλόνι και η Esther στο βάθος να κρατά στην αγκαλιά της το μωρό της.

"Το μωρό είχε γκρίνια, τα κορίτσια τσακωνόντουσαν και εγώ προσπαθούσα να βάλω πλυντήριο εκείνο το πρωινό. Έτσι έδωσα το κινητό στην Ellia για να παίξουν και εκείνη τράβηξε αυτή τη φωτογραφία, και μου είπε με τον δικό της τρόπο 'είσαι καλή μαμά'. Ξαφνικά άφησα να μου φύγει ένα γέλιο καθώς σκεφτόμουν το χάος εκείνου του πρωινού και την άσχημη διάθεση που είχα εκείνη τη στιγμή. Πως είχα μόλις σταματήσει να φωνάζω σε εκείνες και πως ήμουν έτοιμη να τις αφήσω να τσακώνονται. Βρήκα αυτή τη φωτογραφία αργότερα στο κινητό μου τηλέφωνο και μου υπενθύμισε πως οι αναμνήσεις που πρόκειται τα παιδιά μας να έχουν μια μέρα, δεν είναι το πόσο λερωμένο ή ακατάστατο ήταν το σπίτι ή πως τα άπλυτα έφτασαν ξανά στα συρτάρια αλλά θα έχουν ως αναμνήσεις εκείνες τις στιγμές που περνάμε μαζί τους. (επίσης προσπαθήστε να μην φωνάζετε στα παιδιά σας lol)".

xaos me paidia

Η τέλεια μαμά

Αμέσως μετά κάτω από την ανάρτησή της, τα σχόλια έπεσαν βροχή. Μια μαμά, συγκεκριμένα έγραψε: "Ξέρεις κάτι; Σε ευχαριστούμε για αυτή τη φωτογραφία! Νιώθω κάποιες φορές ταραγμένη όταν βλέπω ήρεμες μαμάδες με τα μωρά τους αγκαλιά, με το τέλειο και καθαρό τους σπίτι... για να μην σχολιάσω τα μαλλιά και το μακιγιάζ τους!".

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved