Το μήνυμα αυτής της μαμάς για τη μητρότητα τα λέει όλα

Η μητρότητα είναι δύσκολη αλλά και ότι πιο όμορφο συνάμα για μια μαμά.

Το μήνυμα αυτής της μαμάς για τη μητρότητα τα λέει όλα
instagram@Christy Schafman

Η Christy Schafman έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram περιγράφοντας απλά και περιεκτικά πόσο δύσκολες ήταν οι πρώτες μέρες μετά τον ερχομό της κόρης της.

«Εδώ είμαι μια εβδομάδα μετά τον τοκετό στις 2 π.μ.

Θυμάμαι ότι ήμουν εξαντλημένη, συναισθηματικά και σωματικά. Δεν είχα ιδέα τι έκανα. Νόμιζα ότι όλα ήταν ένα λάθος και ότι ποτέ δεν θα καταλάβαινα τι έπρεπε να κάνω ως μαμά.

Όλοι μου έλεγαν ότι μέρα με τη μέρα τα πράματα θα γίνονται καλύτερα αλλά αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που ήθελα να ακούσω.


https://www.instagram.com/p/Bz9D_-xF7L0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε στιγμές υπερβολικής εξάντλησης και άγχους, δεν υπήρχε για μένα φως στο τέλος του τούνελ.

Τρεις μήνες αργότερα, με μεγάλη χαρά λέω ότι λατρεύω που είμαι μητέρα της Everly. Η αποξένωση που ένιωσα στην αρχή έχει μετατραπεί σε μια γλυκιά σύνδεση που ποτέ δεν ήξερα ότι μπορούσα να νιώσω.

Ο θηλασμός, ξεκίνησε ως ένας οδυνηρός αγώνας και πλέον είναι μια γλυκιά οικεία στιγμή με το κοριτσάκι μου. Εξακολουθώ να αντιμετωπίζω νέες προκλήσεις κάθε μέρα, αλλά πλέον μπορώ να τις αντιμετωπίσω.

Η μητρότητα είναι δύσκολη, αλλά είναι το πιο υπέροχο πράγμα που έχω ζήσει ποτέ. Με έκανε να εκτιμώ τη μητέρα μου ακόμα περισσότερο.

Σε όλες εσάς τις νέες μαμάδες που βρίσκεστε αντιμέτωπες με οποιοδήποτε είδος κατάθλιψης ή άγχους μετά τον τοκετό, να θυμάστε ότι είστε η καλύτερη μαμά για το μωρό σας».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved