Αγαπήστε το σώμα σας - Η φώτο που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Η Saraa Emiliee είναι μια influencer μαμά και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προσπαθεί να τονώσει και να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση κι άλλων μαμάδων που νιώθουν άσχημα με το σώμα τους και όχι μόνο.

Μία Μαμά
Αγαπήστε το σώμα σας - Η φώτο που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Πριν μερικές μέρες έκανε μια εκπληκτική ανάρτηση δείχνοντας το ζαρωμένο και χαλαρωμένο στήθος της στην παραλία. Το μήνυμα που συνόδευε αυτή την εικόνα; Απλά υπέροχο... και υπενθυμίζει σε όλες εμάς πως δεν έχει σημασία το πώς ήμασταν ή το πώς γίναμε μετά την εγκυμοσύνη.

Όλες οι γυναίκες πρέπει να αγαπάμε και να λατρεύουμε τα σώματά μας όπως και να έχει γιατί είναι δυνατά και καταφέρνουν «μαγικά» πράγματα. Όπως να κυοφορήσουν, να φέρουν στον κόσμο και να θηλάσουν ένα μωρό.

«Ξαπλώνω στην παραλία και κοιτάζω το σώμα μου. Βλέπω τις αλλαγές. Βλέπω τις ραγάδες στο στομάχι μου, βλέπω τις ζάρες στο στήθος μου. Κάποιες αλλαγές είναι δύσκολο να τις κοιτάζω, κάποιες μέρες μάλιστα νιώθω άσχημα.

Αλλά τότε... κοιτάζω το ΠΑΛΙΟ μου σώμα. Βλέπετε το αγόρι που τρέχει εκεί μπροστά; Είναι ο Liam. Το αγόρι που έφτιαξα, το μωρό που ήταν στο στομάχι ΜΟΥ. Το μωρό που για εκείνο παρήγαγε το μαγικό γάλα το στήθος μου ώστε να επιβιώσει από εμένα. Πόσο απίστευτο είναι αυτό;

Κάποιες φορές πρέπει να κοιτάζουμε ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ και όχι απλά ένα μέρος της ώστε να μπορείς να υπενθυμίζει στον εαυτό σου πόσο απίστευτη είσαι και πόσο περήφανη πρέπει να νιώθεις. ❤️
.
.
.
Όλες κάναναμε απίστευτη δουλειά, με σημάδια ή όχι❤️»

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες της που υμνούν το σώμα μετά τον τοκετό στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved