«Όλα τα σώματα, και το δικό μου, αξίζουν να φέρουν στον κόσμο μια νέα ζωή»

To ποστ αυτής της μέλλουσας μητέρας αξίζει να το διαβάσετε. 

«Όλα τα σώματα, και το δικό μου, αξίζουν να φέρουν στον κόσμο μια νέα ζωή»
instagram@Naomi Smith

Πολλές γυναίκες δυσκολεύονται να αποκτήσουν παιδί και χρειάζεται να υποβληθούν σε αρκετές θεραπείες ή σε εξωσωματικές.

Για την Naomi Smith που έκανε το ποστ που ακολουθεί, η εγκυμοσύνη ήρθε εύκολα. Όμως, άλλο ήταν το πρόβλημά της, το σώμα της!

Μέχρι που συνειδητοποίησε ότι το δώρο μιας νέας ζωής δεν πάει πακέτο με τον κατάλληλο σωματότυπο και νιώθει απέραντη ευγνωμοσύνη γι΄αυτό.

«18 εβδομάδες σήμερα.

Μου είναι δύσκολο αρκετές φορές να αποδεχτώ ότι δεν είμαι μια έγκυος όπως οι περισσότερες σε αυτό το στάδιο της εγκυμοσύνης. Το να μην έχω μια μικρή κοιλιά και να μη βιώνω όλα τα συναισθήματα βλέποντάς τη να μεγαλώνει καθώς αναπτύσσεται το μωρό μου, με στεναχωρεί πολύ.

Δεν είναι το σώμα που ονειρευόμουν για να φέρω στον κόσμο το πρώτο μου παιδί αλλά είναι αυτό που «μένω» τώρα και μερικές φορές απλά δεν ξέρεις τι να κάνεις όταν η ζωή σε αιφνιδιάζει.


https://www.instagram.com/p/CBp0s6hAFMx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ωστόσο, εάν αυτή η εγκυμοσύνη με διδάσκει κάτι, αυτό είναι ότι όλα τα σώματα, συμπεριλαμβανομένου και του δικού μου, αξίζουν να μεγαλώσουν και να φέρουν μια νέα ζωή σε αυτόν τον κόσμο.

Συνήθιζα να σκέφτομαι ότι θα επέτρεπα να μείνω έγκυος μόλις είχα χάσει όλο αυτό το βάρος. Θα πίεζα τον εαυτό μου προκειμένου να αποκτήσω αυτό που πραγματικά ήθελα. Θεωρούσα ότι δεν έχω το «σωστό» μέγεθος. Όλη μου η ζωή καθοριζόταν από το βάρος μου και το «επέτρεψα» να με κρατήσει πίσω από την αγάπη, την επιτυχία και από όσα επιθυμούσα.

Γι 'αυτό είμαι τόσο ευγνώμων που είμαι έγκυος. Είμαι τόσο ευγνώμων που ήρθε χωρίς προγραμματισμό, επειδή δεν πιστεύω ότι θα επέτρεπα ποτέ στον εαυτό μου να μείνει έγκυος με τα κιλά που έχω. Και αν είμαι παχουλή, λεπτή , παχύσαρκη ή οτιδήποτε άλλο, αυτό το μωρό θα πραγματικά χαρούμενο , υγιές και θα το αγαπώ πολύ.

Το σώμα μου είναι φανταστικό, γιατί μέσα του μεγαλώνει μια άλλη ανθρώπινη ζωή κι αυτό είναι εκπληκτικό. Το σώμα μου είναι ικανό. Το σώμα μου είναι άξιο. Και κάθε εβδομάδα που περνάει το αγαπώ και λίγο περισσότερο.»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved