Αυγά σκραμπλ με τσένταρ και ντοματίνια

Πολύ πιστεύουν πως ένα καλό πρωινό θα πρέπει να περιλαμβάνει και αυγά. Εγώ θα συμφωνήσω μαζί τους.

Mamatsita
Αυγά σκραμπλ με τσένταρ και ντοματίνια

Πολύ πιστεύουν επίσης πως ένα καλό πρωινό με αυγά ετοιμάζεται συνήθως το Σαββατοκύριακο που το πρόγραμμα είναι κάπως πιο χαλαρό και δεν μας πιέζει ο χρόνος. Εγώ σε αυτό δεν θα συμφωνήσω μαζί τους.

Καθώς, ως γνωστόν, το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, ένα καλό πρωινό με αυγά μπορεί να ετοιμαστεί οποιαδήποτε καθημερινή.

Τα αυγά σκραμπλ είναι μια τέτοια περίπτωση κι αν τα έχεις πάρει από φόβο πιστεύοντας πως είναι θέμα τεχνικής ή θέμα αρκετού χρόνου, το βίντεο αυτό είναι για να σου ανατρέψει ότι πίστευες μέχρι σήμερα.

Τα αυγά σκραμπλ, δεν θέλουν τεχνική, ετοιμάζονται πανεύκολα, σε ελάχιστο χρόνο και για αυτό μπορείς να τα απολαμβάνεις όποτε τα θελήσεις. Σαββατοκύριακα ή καθημερινές, για πρωινό ή brunch ή ακόμα και για μεσημεριανό ή βραδινό. Δες όλο το βίντεο στην αρχή του άρθρου ή κάνε κλικ και δες δυο τρία κολπάκια για σίγουρη επιτυχία.

Ετοίμασε τα και θα με θυμηθείς.

Υλικά
(για 3 άτομα)
6 αυγά
αλάτι – πιπέρι
20 γρ. βούτυρο
80 ml κρέμα γάλακτος
150 γρ. τσένταρ τριμμένο

Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση και βήμα-βήμα στη gallery που ακολουθεί:

Για απορίες και ερωτήσεις μπορείς να μου στείλεις μήνυμα στη σελίδα μου στο Facebook. Μπορείς επίσης αν θέλεις να με ακολουθήσεις στο Instagram και το YouTube.

Θα χαρώ να τα λέμε διαδικτυακά.

Με αγάπη
Mamatsita

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved