Always Home Yoga Challenge: Μένουμε σπίτι – φροντίζουμε τη φυσική μας κατάσταση!

Να και μερικά καλά της καραντίνας. Γράφει η Μαρία - Λουίζα Βούρου

Always Home Yoga Challenge: Μένουμε σπίτι – φροντίζουμε τη φυσική μας κατάσταση!

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου!

Ένα από τα καλά της καραντίνας είναι ότι πλέον έχω πολύ περισσότερο χρόνο να επικοινωνώ μαζί σας! Να μοιράζομαι συνταγές, ασκήσεις γυμναστικής και healthy tips που ξέρω ότι σας αρέσουν!

Η αλήθεια είναι πως οι μέρες που διανύουμε είναι δύσκολες και ίσως γίνουν δυσκολότερες αλλά και περισσότερες που θα μείνουμε μέσα στο σπίτι.

Αντιλαμβάνομαι το στενάχωρο κλίμα που επικρατεί και μας επηρεάζει όλους μας ακόμα και αν δεν νοσούμε .(ή δεν το ξέρουμε τουλάχιστον γι’αυτο και πρέπει να είμαστε σπίτι ). Αλλά θα ήθελα να σας παρακαλέσω μέσα από την καρδιά μου να μη χάνετε το χαμόγελο σας και τη ζωντάνια σας! Να σκέφτεστε θετικά και πως όλα τα πάνε καλά.

Σίγουρα και τα νεύρα μας είναι στα όρια τους από την κλεισούρα , πόσο μάλλον αν έχει και παιδιά στο σπίτι και δεν ξέρεις πως να τα απασχολήσεις και τα έχεις δοκιμάσει όλα! Ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες μέρες είμαστε δυνατές και σαν γυναίκες δεν το βάζουμε κάτω ποτέ !

Σαν γυναίκες όμως θέλουμε και πρέπει να προσέχουμε το σώμα μας! Ποιος είπε πως δεν μπορούμε να το κάνουμε από το σπίτι; Τι καλύτερο από τη γυμναστική στο σπίτι! Τίποτα δε μπορεί να μας σταματήσει από το να γυμναζόμαστε! Δεν συμβιζόμαστε, δεχόμαστε κάθε πρόκληση, αγαπάμε το σώμα μας και το φροντίζουμε ανεξαρτήτως συνθηκών.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved