Τα βότανα που αυξάνουν τη θρεπτική αξία των φαγητών (εικόνες)

Τα βότανα xαρίζουν γεύση στα πιάτα, ενισχύοντας παράλληλα τη διατροφική τους αξία, καθώς είναι πλούσια σε φυτοχημικά, όπως πολυφαινόλες, φλαβονοειδή και τερπένια που έχουν μοναδικά οφέλη για τον οργανισμό.

Τα βότανα που αυξάνουν τη θρεπτική αξία των φαγητών (εικόνες)

Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες τα πιο δημοφιλή βότανα που μπορείτε να εντάξετε στην καθημερινότητά σας.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved