Η διατροφή μας είναι ο σύμμαχος για ένα γερό ανοσοποιητικό

Η διατροφή μας είναι ο σύμμαχος για ένα γερό ανοσοποιητικό

Γεια σας αγαπημένες μου!

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ με τις αλλαγές του καιρού έχω τρελαθεί ! Μια κρύο, μια ζέστη δεν ξέρουμε πως να ντυθούμε και τι να περιμένουμε! Το κυριότερο όμως είναι πως αυτές οι ξαφνικές αλλαγές είναι επικίνδυνες για ιώσεις και κρυολογήματα! Σε συνδυασμό με την έντονη καθημερινότητα που μας εξαντλεί , την κακή διατροφή που μπορεί μερικές φορές να κάνουμε, το ανοσοποιητικό μας εξαντλείται .Το αποτέλεσμα είναι να είμαστε επιρρεπείς σε κρυολογήματα τα οποία δεν ξέρουμε για πόσες μέρες θα μας ταλαιπωρούν και πως θα εξελιχθούν!

Όλες μας έχουμε δει με τον ιό της γρίπης τι γίνεται στον κόσμο αλλά και στη χώρα μας. Πρέπει όσο μπορούμε να προφυλασσόμαστε και ιδανικά να εμβολιαστούμε, έστω και τελευταία στιγμή! Η αλήθεια είναι βέβαια πως υπάρχει έλλειψη σε εμβόλια οπότε αυτή η επιλογή φαίνεται δύσκολη!

Προσωπικά θα σας πρότεινα σωστή διατροφή για να παίρνουμε όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και αλλά και συμπληρώματα διατροφής ώστε να δώσουμε επιπλέον boost στον οργανισμό μας. . Εγώ επιλέγω και σας προτείνω ανεπιφύλακτα το Terra Forte της Genecom, πρόκειται για ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που μας προστατεύει τόσο από τις ιώσεις και τον ιό της γρίπης, όσο και από το κοινό κρυολόγημα, ενισχύοντας το ανοσοποιητικό μας!

terra


Είναι ιδανικό για όλους και μικρά παιδιά από 1 έτους και πάνω. Περιέχει χυμό από σαμπούκο και Πρωτόγαλα! Συμβάλλει στη μη εκδήλωση ασθενειών που προκαλούνται από ιώσεις όσο και στη μείωση της έντασης και της διάρκειας των συμπτωμάτων από τα κρυολογήματα!

Μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα φαρμακεία και να το καταναλώνετε καθημερινά για να προστατευτείτε από ανεπιθύμητες ιώσεις και κρυολογήματα, τόσο εσείς, όσο και τα παιδιά σας!

Προσοχή λοιπόν στις αλλαγές του καιρού καθώς και στους κλειστούς χώρους που μπορεί να υπάρχουν άτομα που νοσούν!

terra

Σας φιλώ και τα λέμε σύντομα!

Υ.Γ με βρίσκετε στο προσωπικό μου προφιλ στο instagram : maria_louiza_real και facebook : maria louiza vourou

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved