Κόκκινο κρέας: Γιατί πρέπει να το αποφεύγουν οι γυναίκες

Περισσότερο φως στη σχέση κόκκινου κρέατος και καρκίνου του παχέος εντέρου (ορθοκολικού καρκίνου) ρίχνει νέα βρετανική μελέτη, η οποία μάλιστα δείχνει ότι η κατανάλωσή του συνδέεται με την εμφάνιση όγκων σε συγκεκριμένο τμήμα του εντέρου.

Κόκκινο κρέας: Γιατί πρέπει να το αποφεύγουν οι γυναίκες

Δεν είναι η πρώτη φορά που το κόκκινο κρέας «ενοχοποιείται» για τη συμβολή του στην ανάπτυξη της νόσου, αφού ήδη από το 2015 ο ΠΟΥ έχει διαπιστώσει την καρκινογόνο δράση του.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved