Χοληστερίνη και τριγλυκερίδια: Πότε αυξάνουν τον κίνδυνο άνοιας

Οι ηλικιωμένοι με κυμαινόμενα επίπεδα χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων, κινδυνεύουν περισσότερο να αναπτύξουν Αλτσχάιμερ ή άλλες μορφές άνοιας, σε σύγκριση με όσους έχουν σταθερά επίπεδα, σύμφωνα με νέα έρευνα.

Χοληστερίνη και τριγλυκερίδια: Πότε αυξάνουν τον κίνδυνο άνοιας

Οι ερευνητές χρησιμοποίησαν δεδομένα υγειονομικής περίθαλψης για να εντοπίσουν 11.571 άτομα ηλικίας 60 ετών και άνω που δεν είχαν διαγνωστεί με Αλτσχάιμερ ή άνοια.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved