Σνακ για την περίοδο του θηλασμού

Τι θα τρώτε, πώς, πότε και με μέτρο!

Σνακ για την περίοδο του θηλασμού

Όταν θηλάζετε το σώμα σας καίει περίπου 500 θερμίδες την ημέρα. Αυτό σημαίνει ότι πολύ πιθανό να πεινάτε. Αλλά τι μπορείτε να τρώτε; Εμείς μοιραζόμαστε μαζί σας μερικές διατροφικές συμβουλές.

Μπάρες με granola

Οι μπάρες με granola περιέχουν βρώμη, που είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και σίδηρο. Πολλοί από τους καρπούς και τους σπόρους που βρίσκονται μέσα στις μπάρες με granola δεν είναι μόνο πλούσιοι σε πρωτεΐνες αλλά εν είναι μόνο πλούσιοι σε πρωτεΐνες αλλά και σε υγιή -για την καρδιά- ακόρεστα λιπαρά.

 snack gia ton thilasmo 1

Αποξηραμένα φρούτα

Τα αποξηραμένα φρούτα, γενικά περιέχουν πολλές φυτικές ίνες και αποτελούν μεγάλη πηγή αντιοξειδωτικών. Φροντίστε να μην επιλέγετε αποξηραμένα φρούτα με γλυκαντικά που χρησιμοποιούνται σε κάποια από αυτά όπως, σακχαρόζη, γλυκόζη, σιρόπι γλυκόζης, δεξτρόζη και ζάχαρη. Οι πιο υγιεινές ποικιλίες αποξηραμένων φρούτων δεν θα περιέχουν κανένα από αυτά τα πρόσθετα σάκχαρα.

Βρώμη

Η βρώμη μπορεί φυσικά να αυξήσει την παραγωγή γάλακτος. Συνήθως όλοι έχουν στο ντουλάπι του σπιτιού τους μια συσκευασία βρώμης και είναι εύκολο να τη χρησιμοποιήσει κανείς σε αμέτρητες νόστιμες συνταγές όπως smoothies, μπολ πρωινού, μέσα στα μπιφτέκια.

 snack gia ton thilasmo 3

Τοστ αβοκάντο

Το τοστ με αβοκάντο είναι εξαιρετικά εύκολο για να γίνει, είναι υγιεινό και χορταστικό και είναι μια εύκολη επιλογή όταν πεινάτε ή έχετε μια λιγούρα.

Γιαούρτι

Μια τέλεια τροφή πλούσια σε θρεπτικά συστατικά για μια νέα μαμά. Το γιαούρτι είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη και περιέχει σχεδόν κάθε θρεπτική ουσία που χρειάζεται το σώμα της θηλάζουσας. Βοηθά επίσης και στη σωστή υγεία του πεπτικού συστήματος.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved