Ποιο θήλαστρο είναι κατάλληλο για εσάς; (εικόνες)

Μάθετε τα πάντα για τα θήλαστρα και διαλέξτε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στις δικές σας ανάγκες.

Ποιο θήλαστρο είναι κατάλληλο για εσάς; (εικόνες)

Από τη στιγμή που κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική, το ίδιο συμβαίνει και με τον τοκετό κάθε γυναίκας και κατ' επέκταση και τον θηλασμό. Δεν καταφέρνουν να θηλάσουν το ίδιο εύκολα όλες οι γυναίκες. Δεν έχουν το ίδιο πρόγραμμα. Δεν έχουν τις ίδιες ανάγκες. Δεν θηλάζουν το ίδιο χρονικό διάστημα όλες και φυσικά δεν βολεύονται το ίδιο θήλαστρο.

Ποιο όμως είναι εκείνο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες; Υπάρχουν τόσα θήλαστρα στο εμπόριο και μπορείτε να διαλέξτε οποιοδήποτε θέλετε και όποιο σας βολεύει περισσότερο.

Εμείς ψάξαμε και σας παρουσιάζουμε τα είδη που μπορείτε να βρείτε στην αγορά και τι προσφέρει το κάθε ένα από αυτά.

Ηλεκτρικό θήλαστρο

thilastro poio na dialexo 4

Με το ηλεκτρικό θήλαστρο μπορείτε να αντλήσετε γάλα ταυτόχρονα και από τα δύο στήθη ή από το ένα μόνο, έχει επιλογή διάφορων ταχυτήτων και τα περισσότερα έχουν εγγύηση για ένα ή δύο χρόνια.

Χειροκίνητο θήλαστρο

thilastro poio na dialexo 3

Το χειροκίνητο θήλαστρο είναι εύκολο στη χρήση και εξάγει το γάλα εύκολα και αποτελεσματικά. Μπορείτε να το πάρετε μαζί σας οπουδήποτε πάτε, πλένεται και καθαρίζεται εύκολα και μπορείτε να το βρείτε σε αρκετά καλές και χαμηλές τιμές.

Φορητό θήλαστρο

thilastro poio na dialexo 2

πηγή φωτογραφίας one willow

Το φορητό θήλαστρο απευθύνεται σε γυναίκες που βρίσκονται συνέχεια στο δρόμο και δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν ούτε το ηλεκτρικό, ούτε το χειροκίνητο θήλαστρο. Τα δύο μέρη του, μοιάζουν με επιθέματα και τοποθετούνται απευθείας στο εσωτερικό του σουτιέν. Επιπλέον, το θήλαστρο αυτό μπορεί να συνδεθεί μέσω εφαρμογής με το smartphone ώστε να βλέπετε πόσο γάλα έχετε αντλήσει, αλλά και να τσεκάρετε το πρόγραμμα άντλησης που ακολουθείτε.Όσες γυναίκες το έχουν χρησιμοποιήσει λένε ότι είναι δύσχρηστο και αρκετά ακριβό.

Συλλέκτης γάλακτος

thilastro poio na dialexo 1

Ο συλλέκτης μητρικού γάλακτος μαζεύει το γάλα από το στήθος που τρέχει είτε όταν κοιμάστε είτε όταν αντλείτε από το άλλο στήθος. Είναι αρκετά ελαφρύ και μπορείτε να τον έχετε μαζί σας στην τσάντα όταν είστε εκτός σπιτιού. Εσείς δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτε, απλά το τοποθετείτε επάνω στο στήθος σας, αυτό εφαρμόζει με ασφάλεια και το αφήνετε. Πλένεται εύκολα, είναι αρκετά οικονομικό και είναι ιδανικό για όλες εκείνες τις μαμάδες που θηλάζουν και αποθηκεύουν γάλα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved