Μουσική για φασίνα: Τραγούδια που θα βοηθήσουν να τελειώσετε σε χρόνο dt

Χάστε θερμίδες ακούγοντας μουσική και καθαρίζοντας το σπίτι!

Μουσική για φασίνα: Τραγούδια που θα βοηθήσουν να τελειώσετε σε χρόνο dt

Όσες δουλειές κι αν κάνετε κάθε μέρα... δεν θα τελειώσουν πότε. Κάθε πρωί που ξυπνάτε κάτι θα υπάρχει για να μαζέψετε δεν μπορεί.

Κακά τα ψέματα, η καθαριότητα του σπιτιού είναι αναγκαία μεν, αγγαρεία δε για όλες εμάς που μέσα σε όλα (δουλειά, παιδιά, γατιά, σκυλιά) να την υποστούμε.

Όσο και να τις αναβάλουμε, τα ρούχα δεν θα πλυθούν μόνα τους, ούτε θα σιδερωθούν, ούτε θα απλωθούν αλλά ούτε θα συμμαζευτεί το σπίτι μόνο του. Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά μόνο στην Ωραία Κοιμωμένη έχουμε δει σφουγγαρίστρες να κάνουν μόνες τους όλη τη δουλειά. ?

Ωστόσο, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή την αγγαρεία για να ανεβάσετε τη διάθεσή σας, για να φτιάξετε την ψυχολογία σας και να χάσετε μέχρι και κιλά. Μάλιστα και κιλά!

katharisma me mousiki 2

Αν δεν το γνωρίζατε, οι δουλειές του σπιτιού καίνε περίπου 200 θερμίδες την ώρα. Καθόλου άσχημα... έτσι δεν είναι; ?

Εμείς για να κάνουμε ακόμη πιο χαρούμενη και χορευτική την αγγαρεία αυτή, σας προτείνουμε τις παρακάτω playlists. Τραγούδια με ρυθμό που θα ανεβάσουν τη διάθεσή σας και θα σας δώσουν την ώθηση που χρειάζεστε για να πιάσετε το ξεσκονόπανο και τη σφουγγαρίστρα.

Playlist για νοικοκυρές #1Playlist για νοικοκυρές #2Playlist για νοικοκυρές #3Playlist για νοικοκυρές #4Playlist για νοικοκυρές #5© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved